Mε πολλές συμμετοχές ο Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος Τρικάλων

Δύο χρόνια έμεινε στο περιθώριο ο Ποδηλατικός Γύρος Τρικάλων,  εξ αιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία,  αλλά το πρωί της Κυριακής επανήλθε στο προσκήνιο με ρεκόρ συμμετοχών.  Πάνω από 500 Τρικαλινοί- μικροί και μεγάλοι- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  και βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία για να πάρουν μέρος στην μεγάλη βόλτα μέσα στους δρόμους της πόλης. Αφιερωμένος στη μνήμη του Βασιλείου Τσαρουχά ιδρυτή και εκδότη της εφημερίδας “Πρωινός Λόγος” και με τη συνδρομή των ανθρώπων της Τρικαλινής ποδηλασίας ο 24ος  Γύρος έγραψε ιστορία με την παρουσία κυρίως πολλών νέων παιδιών ,αλλά και μεγάλων κατοίκων της πόλης,  που δεν έχασαν την ευκαιρία και μπήκαν στην αφετηρία για να τρέξουν διαδρομή έξι χιλιομέτρων.

Τη σημαία εκκίνησης σήκωσαν μαζί ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη  και λίγο αργότερα ο “φαν” των πεντάλ Παπαστεργίου πήρε τον ματρακά του και ακολούθησε τους ποδηλάτες βγάζοντας σαν σε βόλτα το δρομολόγιο του Ποδηλατικού Γύρου .

Στους Άνδρες  πρώτος  τερμάτισε ο  Αντώνης  Μπουραζάνας   και ακολούθησαν οι: Δημήτρης  Τσιτσάνης και  Βασίλης  Βαϊου.

Στην κατηγορία Γυναικών  πρώτευσε η Μαρία  Σπύρου . Δεύτερη ήταν η  Ειρήνη  Φουτσιτζήρη και Τρίτη τερμάτισε  η   Βίβιαν  Σταυροπούλου.