Στον Αστέρα Τρίπολης και ο Αγγελάκης της Δήμητρας/Απόλλων

Πλέον αποτελεί πολύ συχνό φαινόμενο ο Αστέρας Τρίπολης να παίρνει ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας καθώς είμαστε από τις πρώτες του επιλογές για την ενίσχυση των αναπτυξιακών ομάδων του , δείγμα της εξαιρετικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα μας.
Ο Κώστας είναι γεννημένος το 2007 είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Γαλουχήθηκε στην ακαδημία μας από πολύ μικρή ηλικία και έδειξε από νωρίς ότι πρόκειται για ένα παιδί με πολύ ταλέντο. Συνδυάζει επιβλητική παρουσία , καθώς έχει ύψος περίπου 1,90 , με άριστη τεχνική κατάρτιση και μπορεί εύκολα να κατεβεί χαμηλά στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα του στην ανάπτυξη ενώ το ίδιο εύκολα παίρνει θέση στην περιοχή και σκοράρει κάτι που τον καθιστά πολύ χρήσιμο για την ομάδα του αλλά και δύσκολα αντιμετωπίσιμο για την αντίπαλη .
Ο Αγγελάκης αποτελεί τον τέταρτο ποδοσφαιριστή που μετακομίζει στην Τρίπολη αυτή τη χρονιά από την ακαδημία μας δείγμα της εμπιστοσύνης που μας δείχνει η τοπική ΠΑΕ.
Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία , επιτυχίες και πάνω απ’ όλα ότι και να κάνει στη ζωή του να είναι ευτυχισμένος και πάντα θα ανήκει στην μεγάλη οικογένεια της Δήμητρα Απόλλων!