Χωρίς Φορτούνη ξεκινά προετοιμασία ο ΟΣΦΠ

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι το πρωί της Τρίτης (14/06) θα γυρίσουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ούτως ώστε να αρχίσουν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα μετρήσουν αρκετές απουσίες, καθώς οι διεθνείς θα πάρουν μερικές μέρες ξεκούρασης, μια και είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Παράλληλα, το πρώτο «προσκλητήριο» θα έχει και ηχηρές απουσίες, πέραν των παραπάνω. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Κώστας Φορτούνης και Μάριος Βρουσάι δεν πρόκειται να είναι στην «πρώτη», κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Παράλληλα, «απόντες» αναμένεται να είναι και οι Χένρι Ονιεκούρου και Κένι Λαλά, για τον ίδιο λόγο.

Αντίθετα, κανονικά το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αναμένεται να δώσουν οι Αχμέντ Χασάν, Λεονάρντο Κούτρης, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς, που πέρασαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ως δανεικοί και θα έχουν μία ευκαιρία για να διεκδικήσουν την θέση τους στο ρόστερ για τη νέα σεζόν.