Φήκη – Νεοχώρι στον μεγάλο τελικό!!!

Επικράτησαν Μετέωρων και Πυργετού αντίστοιχα

Την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαϊου στο γήπεδο της Καλαμπάκας Φήκη και Διγενής Νεοχωρίου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων μετά από δύο χρόνια που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν είχαν διεξαχθεί τελικοί..

Η Φήκη μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην Καλαμπάκα που είχε και αρκετή ένταση επικράτησε με 1-3 των Μετεώρων που στο 1-2 έχασαν πέναλτι και την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Η Φήκη προηγήθηκε στο 26′ με τον Νίκο Σκόνδρα και στην συνέχεια ο Χάρης Σαμαντάς πέτυχε το 0-2. Τα Μετέωρα έβγαλαν αντίδραση όμως και στο 58′ μείωσαν με τον Σακελλαρίδη σε 1-2. Στο 72′ είχαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα αλλά ο Αλμπάνης με εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Στις καθυστερήσεις η Φήκη σφράγισε την νίκη και την πρόκριση με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σαμαντά που σημείωσε το τελικό 1-3.

 

Στο άλλο παιχνίδι ο Διγενής δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πυργετό. Επικράτησε εύκολα με 4-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Παναγιωτάκης (31’), Αυγέρης (45’, 70’) και Νίκος Παπαδόπουλος (61’)