Αυγέρος: «Μέσα σε μία εβδομάδα χάσαμε τα πάντα…» (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του προπονητή των Μετεώρων

Μετά την ήττα από την Φήκη στον ημιτελικό της Καλαμπάκας ο προπονητής των γηπεδούχων Χρήστος Αυγέρος δήλωσε:  «Σήμερα έγινε ένα ματς Γ΄ Εθνικής και θεωρώ ότι προσεγγίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Εμείς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά η ποιότητα κάποιων παικτών της Φήκης ήταν εμφανής και έκρινε το παιχνίδι. Είχαμε τις στιγμές μας μέσα στο παιχνίδι, δεν ευτυχήσαμε να κάνουμε το 2-2 στο πέναλτι για να επιστρέψουμε στο ματς.

Για το πόσο επηρέασε την ομάδα των Μετεώρων η ήττα από τον Διγενή στο μπαράζ είπε: «Αυτή η ήττα μας πονάει περισσότερο απ’ όλες. Αυτό το παιχνίδι μας άδειασε όλους ψυχολογικά. Βάλαμε το κεφάλι κάτω και παλέψαμε το ματς σήμερα αλλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Δεν μας πάει τίποτα τον τελευταίο καιρό. Δύο ήττες σε μία εβδομάδα και χάσαμε τα πάντα. Θέλω πάντως να συγχαρώ τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν καθώς έδωσαν τα πάντα. Δεν τελείωσε όπως θέλαμε η χρονιά αλλά στο ποδόσφαιρο παίρνεις ότι σου αναλογεί. Και εμείς στο τέλος πήραμε ότι μας άξιζε

Για την επόμενη μέρα είπε: «Η ομάδα έχει συνέχεια, η Καλαμπάκα έχει συνέχεια. Εμείς βρήκαμε τέσσερα δελτία και αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει 20 ενεργούς παίκτες, παιδιά όλα από την πόλη, παιδιά που μάχονται γι’ αυτήν. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά και έχει πολύ μέλλον».