Αριθμοί: Συνεχίζει το σερί του ο Ριζογιάννης

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μετά το ΠΑΟΚ Β’ – ΑΟ Τρίκαλα

(*) Το απίστευτο σερί του Παντελή Ριζογιάννη συνεχίζεται. Χθες αγωνίστηκε στο 62ο σερί παιχνίδι του με τον ΑΟΤ και με γεμάτα ενενηντάλεπτα. Δεν έχει χάσει επίσημο παιχνίδι της ομάδας από τις 15/01/2020 και το ματς κυπέλλου στην Λαμία (1-1).

(*) Πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα του ΑΟΤ ο νεαρός Τρικαλινός Γιάννης Γκοβίνας. Συνολικά μέχρι στιγμής μετρά επτά συμμετοχές στην ομάδα.

(*) Χρειάστηκε τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα ο θρυλικός Κλεμέντε για να φτάσει τις 14 συνολικά συμμετοχές με τις 12 να είναι αλλαγές. Σε δύο μόλις ματς ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε, την μία πέρυσι στην Πάτρα με την Παναχαϊκή μόλις στο 23’!!! Ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη την σεζόν 2018-19 αλλά δεν πήρε ούτε μία συμμετοχή. Την σεζόν 2019-2020 στον Ολυμπιακό Βόλου είχε δύο συμμετοχές όλες και όλες στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο. Πέρυσι και φέτος που …κοσμεί με την παρουσία του τον ΑΟ Τρίκαλα έχει συνολικά 10 συμμετοχές.

(*) Το χθεσινό ήταν το πέμπτο πέναλτι που καταλογίστηκε φέτος σε βάρος των Τρικάλων. Και τα πέντε κατέληξαν στα δίχτυα της ομάδας…

(*) Ο Χειρίτραντας παραχώρησε για δεύτερη φορά πέναλτι την φετινή σεζόν.

(*) 24 ετών, 10 μηνών και 13 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ηλικίας της ενδεκάδας του ΑΟ Τρίκαλα. 21 ετών, 7 μηνών και 2 ημερών ο μέσος όρος της ηλικίας της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ…