Αριθμοί: Πρώτο γκολ στην επαγγελματική του καριέρα ο Μυλόπουλος

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Ο Σωκράτης Μυλόπουλος που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20 του χρόνια (10/06/2002) βρέθηκε στα Τρίκαλα το περασμένο καλοκαίρι προερχόμενος από την ομάδα ΑΕZ Ζακακίου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική ενώ είχε παίξει νωρίτερα στα τμήματα υποδομής των ομάδων της Λεμεσού που είναι η γενέτειρα του. Το γκολ που πέτυχε ο Κύπρος φορ κόντρα στην Ξάνθη είναι το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας και φυσικά το πρώτο του με τα χρώματα του ΑΟΤ.

(*) Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν  για 17η φορά στην ιστορία τους την ομάδα της Ξάνθης. Η χθεσινή ήταν η 3η ισοπαλία ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Τα Τρίκαλα έχουν επικρατήσει 11 φορές ενώ 2 φορές έχει νικήσει η Ξάνθη.

(*) Στην 6η του εμφάνιση απέναντι στον ΑΟΤ σκόραρε ο Αλέξανδρος Κρητικός. Ο επιθετικός της Ξάνθης έχει αγωνιστεί ακόμη  κόντρα στα Τρίκαλα με Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας.

(*) Ο Τρικαλινός Γιάννης Γκοβίνας που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο χθες κόντρα στην Ξάνθη έφτασε τις δέκα συμμετοχές με τον ΑΟ Τρίκαλα.

(*) Τις 150 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έφτασε χθες ο Δημήτρης Σανδραβέλης. Τις έχει κάνει με Παναιγιάλειο (67), ΑΟ Τρίκαλα (37), Σπάρτη (5), Κέρκυρα (18) και Διαγόρα Ρόδου (23).

(*) 23 ετών, 7 μηνών και 6 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του ΑΟ Τρίκαλα. 28 ετών , 6 μηνών και 1 ημέρας ο μέσος όρος της αρχικής ενδεκάδας της Ξάνθης.