O τρέλο Κάντζι απέκλεισε την Βιλερμπάν!

Επική εμφάνιση του πρώην κατοίκου Τρικάλων

Ο Κένι Κάντζι μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε απο τα Τρίκαλα. Πολλές ιστορίες μέσα στο παρκέ αλλά και άλλες τόσες έξω απ’ αυτό συνέθεταν έναν εκρηκτικό τύπο με αναμφισβήτητες όμως μεγάλες ικανότητες στο άθλημα.

Ο Κάντζι βγάζει το ψωμί του στην Γαλλία όπου αγωνίζεται για λογαριασμό της Γκραβελίν η οποία  νίκησε την Βιλερμπάν με 79-78 και κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κάντζι!

Η Βιλερμπάν ήταν πιο αποτελεσματική στην αρχή του αγώνα και προηγήθηκε με 13 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (38-25). Οι φιλοξενούμενοι μείωσε την διαφορά στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τους “ασπρόμαυρους” να προηγούνται με οχτώ πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (58-50).  Η Γκραβελίν ανέβασε ρυθμό στην τέταρτη περίοδο, κάνοντας τον αγώνα ντέρμπι στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να νικήσει την Βιλερμπάν με 79-78, με το τελευταίο καλάθι να το βάζει στην εκπνοή του αγώνα, ο άλλοτε παίκτης των Τρικάλων, Κένι Κάτζι.

Από την Βιλερμπάν διακρίθηκαν οι Χιλ (5ρ. και τέσσερις ασίστ) και Καντζί (4ρ.) με 27 και 20 πόντους αντίστοιχα. Από την Βιλερμπάν ξεχώρισε ο Λάιτι (6ρ. και μία ασίστ) με 10 πόντους, με τους Ντιο (1ρ.) και Γκιστ (6ρ. και μία ασίστ) να σκοράρουν από οχτώ πόντους έκαστος.

Δεκάλεπτα: 23-15, 38-25, 58-50, 78-79.