Η SL2 διευκρινίζει : “Η Τρίγλια είναι στο πρωτάθλημα, όχι ο Ηρακλής”

Στη φωτο η ομάδα τ που έπαιξε με τον ΑΟΤ την περασμένη Τετάρτη και ηταν η Τρίγλια

Τελικα ο ΑΟΤ στην 4η αγωνιστική έχασε βαθμούς μέσα στο στάδιο παίζοντας με την Τρίγλια Xαλκιδικής  και όχι με τον Ηρακλή που απλά δεν υπάρχει στην κατηγορία.

Αυτό ήρθε να θυμίσει και η SL2  μετά την επιστολή του Αλ Κούγια

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε  την άμεση ανταπόκριση του Προέδρου και του Δ.Σ. της Super League 2, όπου οπως αναφέρει : “επιβεβαιώνονται όλες οι καταγγελίες μας μέσω των ανακοινώσεων μας για την ΠΑΕ Τρίγλια , όπου στον κατάλογο των ΠΑΕ που συμμετέχουν στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 δεν συμπεριλαμβάνεται καμία ΠΑΕ Ηρακλής και ως μόνη συμμετέχουσα συμπεριλαμβάνεται η ΠΑΕ Τρίγλια Χαλκιδικής.

Αναμένουμε μετά την επίσημη ανακοίνωση της Super League 2 και την ενημέρωση από αυτή όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ειδικά το Δ.Σ. της ΕΡΤ, ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ERTFLIX να πάψει πια αυτή η εξαπάτηση των τηλεθεατών , των ακροατών και χρηστών των συγκεκριμένων μέσων, μέσω δημοσιογράφων Σταμπουλή και Μαυρόπουλου οι οποίοι μάλιστα αποσιώπησαν όλες τις σκανδαλώδεις αποφάσεις του διαιτητή Πέλλας Πουματζίδη, των βοηθών του Κορωνιά (Πειραιώς) – Μπαλιάκα (Κοζάνης) και του 4ου διαιτητή Κακουλιδη (Θράκης)”.