Ραντεβού με την ιστορία σήμερα η Φήκη

Υποδέχεται στις 4 μ.μ. στο στάδιο την Νικη Βόλου (Live από το Sportrikala.gr)

Η Φήκη δίνει σήμερα ένα ιστορικό παιχνίδι αφού θα υποδεχτεί την Νίκη Βόλου που αγωνίζεται στην SL 2 στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων για την Γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος όπου έφτασε μετά τον αποκλεισμό της Αναγέννησης Άρτας στον πρώτο γύρο και του Αμβρυσσέα Διστόμου στον δεύτερο.

Ο Τάκης Ρούσσας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και στόχος της Τρικαλινής  ομάδας είναι να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες επιτυχίας έχει απέναντι σε μία ομάδα που είναι προφανώς το φαβορί.

Στο πλευρό της η Φήκη αναμένεται να έχει και αρκετούς φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον παιχνίδι στο στάδιο μιας και ο ΑΟΤ αγωνίζεται εκτός έδρας.

Την αναμέτρηση ΠΟ Φήκης – Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας και ο Δημήτρης Παπαφέστας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Θωμάς Μπουρουζίκας (Λάρισας) και παρατηρητής ο Γρηγόρης Λέφας (Πιερίας).

Δηλώσεις Βοσνιάδη

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Κυριακής (26/9, 16:00), με αντίπαλο τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Φήκης, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, πραγματοποίησε ο προπονητής της Νίκη Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση για την ομάδα μας, ένα παιχνίδι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα, προκειμένου να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο με σεβασμό, δε θα τον υποτιμήσουμε, σε καμία κατάσταση, εντός της αναμέτρησης. Είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε ακόμα περισσότερα, αγωνιστικά, να συνηθίσουμε πράγματα.

Είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο το γεγονός ότι στο γήπεδο θα υπάρχει κόσμος. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, χάσαμε την επαφή με την πραγματικότητα, σχετικά με αυτό. Μακάρι να ξεπεραστούν όλα γρήγορα, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και τα γήπεδα να γεμίσουν με κόσμο».

Οδηγίες προς τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου

Για τον τρόπο εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων των φίλων της Νίκης που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τον Π.Ο. Φήκης, για το Κύπελλο Ελλάδας, ενημέρωσε η βολιώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης αναμέτρησης της ομάδας μας, το απόγευμα της Κυριακής (26/9, 16:00), με αντίπαλο τον Π.Ο. Φήκης, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κοινοποιεί ορισμένες πληροφορίες, προς εξυπηρέτηση των Βολιωτών φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στη γειτονική πόλη, με σκοπό την παρακολούθηση του αγώνα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη Θύρα 9 του Σταδίου. Για τους φίλους της Νίκης, θα εκδοθούν 400 εισιτήρια, τα οποία θα μπορέσουν να προμηθευτούν από το εκδοτήριο εισιτηρίων της Θύρας 9 που θα λειτουργεί, την Κυριακή, από τη 1 το μεσημέρι, τρεις ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο του εκάστοτε θεατή στο γήπεδο είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησής του, σύμφωνα, πάντα, με τις κυβερνητικές επιταγές.