Εκκίνηση από το Αγρίνιο για ΑΟΤ

Σήμερα στις 4 κόντρα στον Παναγρινιακό (Live από το Sportrikala.gr)

Μετά από ένα ταραχώδες καλοκαίρι με πάμπολλα επεισόδια ο ΑΟΤ προσπαθεί να επανέρθει στην ηρεμία του και να μπει ξανά σε ρυθμούς φυσιολογικής λειτουργίας εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Πρώτη επίσημη αναμέτρηση για την ομάδα σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο και στο γήπεδο του Παναιτωλικού με αντίπαλο τον Παναγρινιακό που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική για την Γ΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Είναι άγνωστο τι μπορεί να έχει αλλάξει μέσα σε λίγες μέρες ο Τίμος Καβακάς, ωστόσο φαίνεται πως θα στηριχθεί στους έμπειρους παίκτες και τους νεοαποκτηθέντες Παραγουανούς ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει μία ορθολογική ομάδα και να πάρει την πρόκριση.

Η αποστολή

Η αποστολή των Τρικάλων αναχώρησε χθες το μεσημέρι από τα Τρίκαλα και κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου. Οι επιλογές του Καβακά είναι:

Σεντουριόν, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Φουτσίνι, Κουσκουνάς, Μπαράτα, Ευθυμίου, Ζησόπουλος, Χειρίτραντας, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ρεσκίν, Νιάρος, Μυλόπουλος, Νίζιτς, Κεχαγιάς, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Αγριμάκης, Ιωαννίδης  Μπενίτεθ

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Μπαΐλης (Πρέβεζας-Λευκάδας) με βοηθούς τους κ.κ.: Φραγκούλη (Πρέβαζας-Λευκάδας), Τριαντάφυλλο (Κορινθίας)
4ος θα είναι ο κ.  Κόκωρης (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο κ.  Καλύβας (Ευρυτανίας)

Αρκετοί Τρικαλινοί στο Αγρίνιο

Κάμποσοι Τρικαλινοί θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το πρώτο επίσημο  παιχνίδι της χρονιάς για τους «κυανέρυθους»/.