Ανακοίνωσε υπεύθυνο Ακαδημιών (;) μέσω …Καλαμάτας ο Λάλας!!!

Αυτό έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Ερασιτέχνη

Τελικά δεν θα πλήξουμε με την νέα τάξη πραγμάτων. Μέσω ιστοσελίδας της …Καλαμάτας μάθαμε ότι ο Χρήστος Λάλας προσέλαβε τεχνικό διευθυντή για τις Ακαδημίες του ΑΟ Τρίκαλα. Το πρώτο ερώτημα είναι ποιες Ακαδημίες; Η ΠΑΕ δεν διαθέτει Ακαδημίες τις οποίες τρέχει ο Ερασιτέχνης. Το πιο πιθανό είναι ο Λάλας να κάνει δικές του Ακαδημίες κάτι βέβαια που θα τον οδηγήσει σε ευθεία σύγκρουση με τον Ερασιτέχνη με τον πρόεδρο του οποίου έχει ραντεβού την Δευτέρα ενώπιον του Δημάρχου ώστε να βρεθεί πιθανότατα μία λύση για τις εγκαταστάσεις της Σωτήρας.

Πριν ακόμη το ραντεβού ο Λάλας προβαίνει σε μία ανεξήγητη κίνηση αφού ανακοινώνει υπεύθυνο ακαδημίας χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη και χωρίς να έχει γήπεδο!!!

 

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Τεχνικός Διευθυντής στις Ακαδημίες του ΑΟ Τρίκαλα ο Ηλίας Μουρούσιας, όπως αποκαλύπτει και  εδώ το Sportstonoto.gr!

O Ηλιας Μουρμούσιας έχει παρακαλώ αποφοιτήσει και μέχρι πάρει πτυχίο στο sports management, απο ένα από τα μεγαλύτερα βρετανικά κολέγια , είναι διπλωματούχος Uefa B’ και διαπιστευμένος στο σκαουτινγκ από την βρετανική ‘’professional football scout association’’, με εξειδίκευση στην αναγνώριση και ανίχνευση ταλέντων.

Τεχνικός Διευθυντής στις Ακαδημίες του ΑΟ Τρίκαλα ο Ηλίας Μουρούσιας – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Έχει 25ετη εμπειρία σαν ποδοσφαιριστης σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο,  ενώ οι επαγγελματικές ομάδες που πέρασα είναι ο Πανιώνιος Ν.Σμύρνης το 1999-2001 και ΠΑΕ. Καλαματα 2001-2004 (δανεικός Παμισος).

Στόχος του είναι οι θέσεις τεχνικού διευθυντή σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτός ειναι ο τομέας που δουλεύει, χρόνια τώρα πάρα πολυ!

Όσον αφορά την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ συναντήθηκε μετά από κάλεσμα του μεγαλομετόχου Χρήστου Λάλα και συζήτησε θέματα όσον αφορά την κ19 της ΠΑΕ και γενικά τα τμήματα της υποδομής όπου του προτάθηκε η θέση του τεχνικού Διευθυντή σε αυτά τα τμήματα της ΠΑΕ..

Στην συζήτηση δε  αυτή ο Ηλίας Μουρούσιας πάντα  είχε αντιπροσώπευση από την εταιρία fourteen “Football Management & agents”, που ιδρυτής και ατζέντης είναι ο Παναγιώτης Καλόμαλος… Μια νέα εταιρία στο χώρο αλλά με πολλές ήδη συνεργασίες σε όλη την Ευρώπη.