Μαραντάς: «Άσχημο το αποτέλεσμα» (Βίντεο)

Μίλησε αντί του Μπάμπη Τεννέ

Ο πρώην προπονητής των Τρικάλων και βοηθός του Μπάμπη Τεννέ στην Ξάνθη Γιώργος Μαραντάς δήλωσε στο τέλος: «Ήταν άσχημο το αποτέλεσμα γιατί ήρθαμε εδώ μόνο για τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία πιο φαινομενική υπεροχή αλλά ο αντίπαλος έκανε την πιο κλασσική ευκαιρία, στην επανάληψη είχαμε την καθολική υπεροχή χωρίς όμως να γίνουμε επικίνδυνοι στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε μία ανούσια υπεροχή. Και το προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε δύο βαθμούς και είμαστε αδικαιολόγητοι. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και όταν δεν μπορείς να κερδίσεις μία ομάδα όπως τα Τρίκαλα, χωρίς να θέλω να τα υποτιμήσω, γιατί έχουμε πολύ διαφορετικά ρόστερ, πρέπει αν θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζεις. Απλά πράγματα..»

Για την αντίδραση των Τρικάλων είπε: «Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα έχουν πολύ καλούς νέους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Πέλκας, ο Τάχατος, ο Ευθυμίου και πολλοί ακόμη που παίζουν σαν ομάδα, σαν σύνολο. Όταν δεν βάζεις γκολ αυτά τα νέα παιδιά παίρνουν θάρρος και όσο περνάει ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους».

Για την συνέχεια είπε: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Κέρδισαν Ιωνικός, Λεβαδειακός, ξεφεύγουν, και αν ο Λεβαδειακός κερδίσει τον Ιωνικό στην έδρα του θα ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από εμάς. Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη για την άνοδο αλλά τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για τις δύο πρώτες θέσεις».