Ριζογιάννης: «Μόνο τα Τρίκαλα υπήρχαν στο γήπεδο» (Βίντεο)

Ο πολύπειρος αμυντικός των Τρικάλων δήλωσε στο τέλος: «Σήμερα κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε μια τεράστια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, με πολύ καλό υλικό και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί είναι μία ομάδα που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και εύχομαι να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει. Στο γήπεδο η μόνη ομάδα που υπήρχε ήταν τα Τρίκαλα και θεωρώ ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, έπρεπε να πάρουμε τρεις πόντους και όχι έναν».

Ο Παντελής Ριζογιάννης αφιέρωσε την νίκη στον κόσμο της ομάδας και στους προπονητές: «Έχω μάθει να μιλάω όχι μόνο στα καλά αλλά και στα κακά αποτελέσματα και σήμερα θέλω να αφιερώσω αυτή την νίκη στον κόσμο της ομάδας, στον Σούλη Παπαδόπουλο, στον Βασίλη Καλογιάννη και σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν, 16, 17, 20 παλικάρια  και που αν και δεν είχαν παραστάσεις  βοήθησαν».

Για το ματς με τον Καραϊσκάκη είπε: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να μπούμε στα play out αφού δεν μπορέσαμε να πάμε παραπάνω. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν φοβόμαστε κανέναν αλλά τους σεβόμαστε όλους. Το ίδιο θα πράξουμε και με τον Καραϊσκάκη που όπως είδαμε και στον πρώτο γύρο είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες».