Γερεντές: «Μακάρι να αφυπνιστούν κάποιοι με το δικό μου περιστατικό…»

Ο παίκτης του ΑΟ Σελλάνων μίλησε σήμερα για την περιπέτεια του

Ο νεαρός Τρικαλινός ποδοσφαιριστής Γιώργος Γερεντές που έχει αγωνιστεί σε Δήμητρα/Απόλλων, Κ19 ΑΟ Τρίκαλα, Φήκη  και Μετέωρα μίλησε σήμερα στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» για την περιπέτεια του χθες στην Ελασσόνα και το απαράδεκτο γεγονός της καθυστέρησης του ασθενοφόρου να φτάσει στο γήπεδο για να τον παραλάβει.

Ο Γιώργος Γερεντές αρχικά μίλησε για τα όσα θυμόταν ότι συνέβησαν: «Πρέπει να ήταν γύρω στο 78ο λεπτό όταν σηκώθηκα για κεφαλιά και ο αντίπαλος πήγε για ανάποδο ψαλίδι και με χτύπησε στο πρόσωπο. Αυτό ήταν και το τελευταίο που θυμάμαι γιατί έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά όταν άνοιξα τα μάτια μου νόμιζα ότι βλέπω ένα όνειρο γιατί ήταν όλοι από πάνω μου και δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Όπως μου είπαν είχα χάσει τις αισθήσεις μου για λίγα δευτερόλεπτα. Κάποιο άλλο πρόβλημα δεν είχα. Είχε ανοίξει μόνο η μύτη, θυμόμουν τα πάντα και στην συνέχεια με πήγαν αρχικά στην Ελασσόνα και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας για τις απαραίτητες εξετάσεις που ήταν καθαρές. Έχω μόνο ένα σπασμένο δόντι και ένα σπασμένο κόκκαλο στην γνάθο».

Ο Γιώργος Γερεντές στάθηκε στην συνέχεια στο γεγονός ότι το ασθενοφόρο άργησε περίπου μία ώρα να έρθει και όλο αυτό το διάστημα παρέμεινε στο γήπεδο σκεπασμένος με μία κουβέρτα: «Είναι απαράδεκτο που άργησε τόσο πολύ το ασθενοφόρο. Δεν νοείται σε αγώνα Γ’ Εθνικής να μην υπάρχει ασθενοφόρο στο γήπεδο. Είτε λέγεται Α’ Εθνική είτε Γ’ τοπικό πρέπει να υπάρχει ασθενοφόρο σε κάθε αγώνα. Εύχομαι με αφορμή το περιστατικό το δικό μου να αφυπνιστούν κάποιοι. Ας είναι αυτό η αφορμή ώστε να ξεκινήσουν οι αρμόδιοι της ΕΠΟ να δουν τα πράγματα πιο σοβαρά».

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σελλάνων ευχαρίστησε ακόμη όσους τον βοήθησαν σε αυτή την δύσκολη στιγμή: «Ευχαριστώ τα παιδιά του Ερυθρού Σταυρού και την κ. Ελένη Σκρέτα που ήταν δίπλα μου καθ’ όλη την διάρκεια της αναμονής για το ασθενοφόρο, τον Γιάννη τον Πλιάτσικα τον γυμναστή μου και τον Γιάννη τον Μπουρνάκα τον προπονητή που ήταν δίπλα μου στο νοσοκομείο, όλους τους συμπαίκτες μου και την διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων καθώς και όλον τον κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και είναι πάρα πολύ συγκινητικό για μένα και σημαντικό».

Ο Γιώργος Γερεντές σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε και πάλι στην Λάρισα προκειμένου να κάνει κάποιες επιπλέον εξετάσεις και μετρά ήδη αντίστροφα για την επιστροφή στα γήπεδα: «Ήταν δυνατό το χτύπημα, νιώθω ακόμη μία μικρή ζαλάδα. Όταν κριθεί ότι μπορώ να επιστρέψω θα το κάνω ώστε να κάνω περήφανους και τους γονείς μου και όλους αυτούς που με στηρίζουν».