“Ναυάγιο” με Αμανατίδη-λόγω Σαμολαδά και…πλάνου

Ψάχνει άλλες λύσεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Σε …ναυάγιο  οδηγήθηκε  η προσέγγιση Αϊβάζογλου στον  Περικλή Αμανατίδη για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΤ , αν και  ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος διατυμπάνιζε την Τετάρτη πως ήταν έτοιμος για μια νέα συνεργασία με τον παλιό προπονητή του ΑΟΤ . Κάτι  τέτοιο όμως δεν προέκυψε ούτε πριν ούτε μετά το ματς με τη Δόξα Δράμας, το οποίο παρακολούθησε δια ζώσης ο Περικλής Αμανατίδης.

Το μεγαλύτερο “αγκάθι” για αυτή την  (ούτως ή άλλως  δύσκολη) συμφωνία ήταν κατ’αρχή  η παρουσία και παραμονή Σαμολαδά στο διευθυντικό πόστο της ομάδας, καθώς για τον Θεσσαλονικιό τεχνικό το συγκεκριμένο πρόσωπο  δεν αποτελεί  εγγύηση για ομαλή συνέχεια στον ΑΟΤ.  Πέρα απ αυτό όμως  και το …περιβόητο πλάνο τριετίας του μεγαλομετόχου, που βασίστηκε στις προτάσεις Σαμολαδά, δεν είναι αποδεκτό από τον κ. Αμανατίδη, ενώ απ’  ότι φάνηκε στις επαφές θέμα υπήρξε  και το συμβόλαιο όπως και η χρονική διάρκεια της συνεργασίας .

Κάπως έτσι προέκυψε άρνηση Αμανατίδη και η διοίκηση της ΠΑΕ αναζητά πλέον άλλες λύσεις  για τον πάγκο  της ομάδας,  στοχεύοντας φυσικά σε τεχνικούς που μπορούν και θα δεχθούν να “κουμπώσουν” στο έργο   Σαμολαδά για τον ΑΟΤ.