Για το διπλό σήμερα στην Άρτα

Αισιοδοξία στον ΑΟΤ για το σημερινό ματς (15.00, ΕΡΤ 3)

Η πορεία των δύο ομάδων μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της SL2 αλλά και η προϊστορία καθιστούν ακλόνητο φαβορί στο σημερινό παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα τον ΑΟ Τρίκαλα.

Τα Τρίκαλα θέλουν να καταδείξουν σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι η μέχρι τώρα τους διαδρομή δεν είναι τυχαία ενώ από την άλλη ο Καραϊσκάκης του Γιάννη Μάγγου ψάχνει απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το θετικό για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι ότι δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και στην αποστολή που αναχώρησε χθες από τα Τρίκαλα και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο στην Φιλιππιάδα συμμετέχουν οι: Σιλβάνο, Ντιαλόσι, Κλεμέντε, Αλμπάνης, Γιακουμής, Γκάρας, Διαμαντόπουλος, Ευθυμίου, Ελευθεριάδης, Ζώγκος, Κεχαγιάς, Φουτσίνι., Νιάρος, Ζησόπουλος, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Σουλιώτης, Σταματής, Φασίδης

Ο Καραϊσκάκης

Ο Γιάννης Μάγγος από την άλλη επέλεξε τους:  Σοϊλεμέζογλου, Μπουργάνης, Μπότσαρης, Χουάντερσον, Θεολόγου, Van Iperen, Χατζηδίμπας, Γιαννιώτης,
Rubanguka, Νταλακούρας, Δούμτσιος, Γυφτοκώστας, Δερμιτζάκης, Κορέλας,
Καζέλης, Τάμπας, Παπανίκου, Κόκας, Φετεινίδης, Μπελεβώνης, Κλιγγόπουλος,
Rooney, Lovric.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Δεινόπαπας, Τσούτσης, Παππάς, Μπεκατώρος, Gregorio ,  Γαλεάδης και ο Μαραθωνίτης.

(*) O Μάριος Σιντόρης απο την Θεσπρωτία ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι με βοηθούς τους κ.κ. Θανασιά (Ηπείρου), Κουβαλάκη (Δράμας). 4ος:  ορίστηκε ο κ. Μπεκιάρης (Καρδίτσας).

(*) Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τελικά από την ΕΡΤ 3 που αρχικά είχε προγραμματίσει να δείξει το Διαγόρας – Ξάνθη το οποίο όμως είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί.