Αϊβάζογλου: «Ταβάνι η Super League» (Βίντεο)

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του προέδρου του ΑΟΤ στο a-sports.gr

Στην αθλητική εκπομπή του Δημήτρη Δημητρίου «Πλέι δεν …πλέι» στο a-sports.gr μίλησε ο πρόεδρος των Τρικάλων Ηλίας Αϊβάζογλου.

Για πρώτη φορά στις τελευταίες συνεντεύξεις του δεν εμφανίζει τάσεις φυγής καθώς όπως τόνισε «η επιθυμία μου  και το πλάνο  είναι να μείνω στα Τρίκαλα και δεν διαφαίνεται κάτι διαφορετικό στο μέλλον.

Οσο για το ταβάνι των ονείρων του για τον ΑΟΤ: «Διακαής πόθος πιστεύω κάθε παράγοντα της SL2 είναι να ανεβάσει την ομάδα του στα μεγάλα σαλόνια. Άρα το ταβάνι είναι να δω την ομάδα να παίζει στην SL 1».

Για το φετινό εντυπωσιακό ξεκίνημα είπε: «Ο τρόπος με τον οποίο στήθηκε το ρόστερ το καλοκαίρι ήταν για να πετύχουμε μία γρήγορη παραμονή. Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μας την οποία και αποδεχόμαστε. Ο φίλαθλος κόσμος είναι ενθουσιασμένος και η πόλη είναι ενθουσιασμένη. Δεν κρύβω ότι το καλοκαίρι αντιμετώπισα κόσμο που ήταν διστακτικός  έως και αρνητικός τόσο με την επιλογή των αθλητών όσο και του προπονητικού τιμ».

Για την επιλογή του να προσλάβει τον Απόστολο Χαραλαμπίδη είπε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι οι Τρικαλινοί φίλαθλοι να αισθανόμαστε 100% δικαιωμένοι από την απόδοση του κ. Χαραλαμπίδη. Του έχουμε παραδώσει μία ομάδα, μία ομάδα άπειρη και του ζητήσαμε να μας ετοιμάσει μία ομάδα για την επόμενη διετία. Όμως αυτός ο προπονητής έχει καταφέρει την ομάδα αυτή να την έχει στην δεύτερη θέση και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι΄ αυτό.

Ο Ηλίας Αϊβάζογλου δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια για την φετινή σεζόν «Στόχος των Τρικάλων ήταν και είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Ότι παραπάνω έρθει, καλώς να έρθει, θα το υποστηρίξουμε. Είναι στο χέρι των αθλητών να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αναγνώριση»

Αποκάλυψε μάλιστα  ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Σαμολαδά «γιατί επέμεινα να προσθέσουμε ένα ή δύο έμπειρους παίκτες στο ρόστερ μας για να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω φέτος αλλά ο τεχνικός διευθυντής επέμεινε ότι δεν πρέπει να πειράξουμε τίποτα στο ρόστερ, ότι δεν πρέπει να αλλάξουμε τους στόχους μας και ότι δεν πρέπει να αφαιρέσουμε την δυνατότητα από νεότερα παιδιά να αναδειχτούν. Αυτό με έπεισε και αποφασίσαμε να μην χαλάσουμε το ρόστερ της ομάδας»

Ως μεγαλύτερη απογοήτευση του στα Τρίκαλα χαρακτήρισε την εκτός έδρας ήττα στο Αιγίνιο από τον Αιγινιακό που οδήγησε στον υποβιβασμό την ομάδα λέγοντας «ότι ένωσα ότι με πρόδωσαν οι αθλητές μου και σκέφτηκα να εγκαταλείψω».

Όσον αφορά την μεγαλύτερη χαρά είπε ότι ήταν στο διπλό μέσα στην Καλαμάτα που άνοιξε τον δρόμο για την SL 2.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Ηλία Αϊβάζογλου στον Δημήτρη Δημητρίου: