Τρεις αμφίβολοι για την Δόξα στα Τρίκαλα

Στο παιχνίδι της Τετάρτης

Η Δόξα Δράμας μπαίνει στην τελική ευθεία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα την ερχόμενη Τετάρτη (27/1, 15:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι «μαυραετοί» προπονήθηκαν την Κυριακή (24/1) στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα με τον προπονητή της ομάδας, Θανάση Κολιτσιδάκη, να δουλεύει πάνω στην αμυντική και την επιθετική τακτική.

Η Δόξα καλείται να διαχειριστεί τρία προβλήματα τραυματισμών για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα, η παρουσία των Εμμάνουελ Μενσά, ΜακΝτόναλντ Νιμπά και Στέφεν Χάμοντ κρίνεται ως αμφίβολη για το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα.

Φήμες για Βραζιλιάνο στόπερ

Το κενό που υπάρχει στη θέση του κεντρικού αμυντικού θέλει να καλύψει η Δόξα και πλέον δείχνει να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του κατάλληλου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Δόξας δρομολογούν την προσθήκη για το κέντρο της άμυνας και ο «εκλεκτός» φαίνεται πως είναι ένας Βραζιλιάνος στόπερ ο οποίος έπαιζε στο πρωτάθλημα της Μάλτας.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομα του και να κλείσει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί ακόμη πως οι «μαυραετοί» διαψεύδουν την πληροφορία περί αποχώρησης του Σέρβου επιθετικού, Σρνταν Βουγιακλίγια, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ξεκίνημα στα Τρίκαλα, όπως και την περασμένη σεζόν

Η Δόξα θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της με την αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι και την περυσινή σεζόν οι «μαυραετοί» έδωσαν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στην έδρα των Τρικάλων για το θεσμό του Κυπέλλου στις 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Παρά το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χώριζε τότε μία ολόκληρη κατηγορία, τα Τρίκαλα ήταν εκείνα που πήραν την πρόκριση για την πέμπτη φάση του θεσμού, κερδίζοντας με 1-0 τη Δόξα Δράμας χάρη στο γκολ του Παπαγεωργίου στο 44′ και ενώ οι Θεσσαλοί έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 65′ μετά την αποβολή του Ριζογιάννη.

Πηγή: SportDrama