Τίτλοι τέλους για τον Χρήστο Παπαχρήστο

Τέλος η προπονητική για τον Τρικαλινό παλιό πρωταθλητή

Λόγω της απαξίωσης απο την πλευρά της ομοσπονδίας ο Τρικαλινός παλιός πρωταθλητής και προπονητής πολλών πρωταθλητών έβαλε τίτλους τέλους στην προπονητική του καριέρα. Οι αθλητές του θα συνεχίσουν να γυμνάζονται με τον Κώστα Νακόπουλο που ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Παπαχρήστου.
Η ανάρτηση του έχει ως εξής:
“Καλό μήνα φίλοι μου με υγεία σε όλους σας!!!!
Μέτα από 45 χρόνια υψηλού αθλητισμού….τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής…..αποφάσισα να εγκαταλείψω την προπονητική του υψηλού αθλητισμού!!!!!
Οι λόγοι πολλοί….ο βασικότερος όμως είναι η απαξίωση των πρωταθλητών και προπονητών που υπάρχει τα τελευταία χρόνια …..και δεν μπορώ να κοροϊδεύω τους αθλητές και τον εαυτό μου ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό χωρίς την στήριξη της ομοσπονδίας που υπήρχε παλιά!!!!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που περάσαν από τα χέρια μου και δουλέψαμε σκληρά…..κρατάω μόνο τις καλές αναμνήσεις και καμιά κακία αν κάποιος με στεναχώρησε… εξάλλου όλοι κάνουμε λάθη….και ζητάω συγνώμη αν  κάποιον στεναχώρησα…..
Το άγχος που είχα και συνέχιζα να γυμνάζω… σε ποιον προπονητή θα πάνε οι αθλητές μου…που να αγαπάει και να είναι γνώστης της προπονητικής….μου έφυγε με την απόφαση του Κ. Νακόπουλο (πρωταθλητής Ελλάδος στα 800-1500….κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ κλειστού στίβου στα 800 μ με 1.48.64.)  καθηγητή φυσικής αγωγής να ασχοληθεί με την προπονητική)…..
Προς το παρόν θα συνεχίσω να γυμνάζω τον Κ. Γκελαουζο…πρωταθλητή Ελλάδος στον Μαραθώνιο….λόγω του ότι δεν τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του!!!!