Το κρούσμα, τα κράου και τα καραγκιοζιλίκια!!!

Ο «ΦΛΟΥ» της 14/09/2020

Κρούσμα

Με το καλημέρα αναβολή αγώνα στο κύπελλο της ΕΠΣΤ γιατί υπήρξε κρούσμα σε ποδοσφαιριστή ομάδας. Το παιχνίδι που αναβλήθηκε ήταν αυτό ανάμεσα στην Βασιλική και τον Αστέρα…

Δρόμος

Το περιστατικό αυτό μας δείχνει τον δρόμο. Δυστυχώς θα πρέπει να συνηθίσουμε σε παρόμοιες αναβολές όταν ξεκινήσουν οι επίσημες διοργανώσεις. Ο κορονοϊός είναι μία πραγματικότητα και κυκλοφορεί ανάμεσα μας…

Κράου

Δύο …κράου στο κύπελλο. Γόμφοι και Αγία Κυριακή, αν και η συμμετοχή ήταν προαιρετική, δήλωσαν ότι θα παίξουν στο κύπελλο αλλά στο γήπεδο χθες δεν εμφανίστηκαν. Οπότε δύσκολα θα κατέλθουν και στο πρωτάθλημα όπως δύσκολα θα κατέβουν και ομάδες που δεν δήλωσαν καν συμμετοχή στο κύπελλο γνωρίζοντας από πριν την μοίρα τους….

Πίεση

Πιέζουν και οι παίκτες των ομάδων που παρέδωσαν τις σφραγίδες στον Αυγενάκη. Βγάζουν ανακοινώσεις ζητώντας αναδιάρθρωση. Τελευταίοι εξέδωσαν ανακοίνωση οι του Ολυμπιακού Βόλου…

Δεν…

Στα σχόλια τους πάντως οι φίλοι των Τρικάλων δεν έδειξαν να κατανοούν (sic) τις αγωνίες των παικτών του Ολ. Βόλου…

Μέρα 25

Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Το Μέρα 25 (το κόμμα του Βαρουφάκη ντε) θα καταθέσει τροπολογία ώστε να περάσει η τροπολογία για την αναδιάρθρωση!!!

Αφεντικό

Το νέο αφεντικό της Δόξας Δράμας είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος αυτός του ποδοσφαίρου!!!

Πρόβλεψη

Το τελικό δεν τον είδα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Είχε προβλέψει νίκη των «κιτρινόμαυρων» ο Κωνσταντάκος οπότε ξέραμε εκ των προτέρων τον νικητή!!!

Καλαμπακιώτες

Έστω και για λίγο συνυπήρξαν στον τελικό δύο Καλαμπακιώτες. Ο Φορτούνης του Ολυμπιακού και ο Αλμπάνης της ΑΕΚ…

Κόντρα

Κόντρα μεγατόνων ανάμεσα σε Μπέο και Τσιμπανάκο με τον Ευρυπίδη πάντως να μην μασάει και να απαντάει στον Μπέο ως εξής στον επίλογο της ανακοίνωσης του: «Στο έχω αποδείξει ότι δεν φοβάμαι από απειλές χρόνια τώρα…Και να ξέρεις μην παίζεις με την υπομονή μου γιατί έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου… Αλλά εγώ ξέρω να τιμάω τα παντελόνια μου και τον λόγο μου..».

Καραγκιοζιλίκια

Ο Μπέος πάντως μέσα σε όλα πρόλαβε να κάνει και ένα σχόλιο για την αναδιάρθρωση με την οποία είναι αντίθετος για ευνόητους λόγους: «Όσον αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης, που είναι ένα θέμα που ασχολήθηκαν και πολιτικοί, βουλευτές, μιλάμε για καραγκιοζιλίκια, γυρνάμε το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πριν που οι πολιτικοί προσπαθούσαν να επηρεάσουν καταστάσεις. Άντε παίρνουμε το σενάριο που ανεβαίνουν οι ομάδες, θα έχουν να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο η …Ραχούλα, η …Κρύα Βρύση, για γέλια…»

Μπαμπατσιάς

Τον Γιώργο Μπαμπατσιά οι παλιότεροι τον θυμούνται ως υπάλληλο της ΕΠΣΤ αλλά και ως ανταποκριτή πολλών αθηναϊκών εφημερίδων. Ο Γιώργος ζει μόνιμα στην Ολλανδία και στηρίζει το εστιατόριο του γιου του ενώ δίνει προβλέψεις για το ολλανδικό πρωτάθλημα σε στοιχηματική εφημερίδα. Χθες τον είδαμε και στο γυαλί (δείτε εδώ) καθώς η εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha έκανε ζωντανή σύνδεση με την οικογενειακή επιχείρηση και όταν το μικρόφωνο έφτασε στον Γιώργο καλημέρισε τον δημοσιογράφο ως συνάδελφο!!!

Θετικά τεστ

Θετικά τεστ για τις ομάδες του Αιόλου και των Ικάρων το Σαββατοκύριακο. Δείχνουν να είναι σε καλό δρόνο εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος…

«ΦΛΟΥ»

…καλή εβδομάδα!!!