Ματαίωση φιλικού με παρενέργειες στην Καλαμπάκα

Δεν θα παίξουν τα Μετέωρα με τον Παλαμά

Για την Κυριακή ήταν προγραμματισμένη το φιλικό παιχνίδι αναμεσα στα Μετέωρα και τον Ατρόμητο Παλαμά στην Καλαμπάκα αλλά τελικά ματαιώθηκε με την Δημοτική αρχή να μην δίνει άδεια για την διεξαγωγή του.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του stagonsports που αναφέρεται στην δυσφορία του προέδρου των Μετεώρων κ. Βαβίτσα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Θώμο:

Παράπονα από την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα από τον Αντιδήμαρχο κ. Θώμο και τον υπεύθυνο του σταδίου της Καλαμπάκας έχει η διοίκηση των Μετεώρων.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαβίτσας Κώστας επικοινώνησε μαζί μας εκφράζοντας τα παράπονά του, με αφορμή την μη διεξαγωγή του προγραμματισμένου αυριανού φιλικού αγώνα της ομάδας της πόλης μας.

Όπως υποστήριξε σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Θώμο, αρχικά τον ενημέρωσε πως λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό δεν θα έπρεπε να γίνει το παιχνίδι. Ο ίδιος απάντησε στον Αντιδήμαρχο ότι από τον ΕΟΔΥ δεν έχουν καμία τέτοια ενημέρωση και πως σε επικοινωνία που είχαν μαζί τους δεν τους είπαν να αναβάλλουν το παιχνίδι αλλά να γίνει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Στην συνέχεια ο κ. Αντιδήμαρχος τον ενημέρωσε πως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί παιχνίδι στο στάδιο , καθώς ο υπεύθυνος του σταδίου τον γνωστοποίησε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος για μερικές ημέρες για την διεξαγωγή αγώνα.

Κάτι τέτοιο είπε ο κ. Βαβίστας αναγκάζει την ομάδα να φύγει εκτός για να αγωνιστεί και άφησε να εννοηθεί πως η Δημοτική Αρχή και ο υπεύθυνος σταδίου, διώχνουν την ομάδα της Καλαμπάκας από το στάδιο. Μάλιστα οι άνθρωποι της διοίκησης που βρέθηκαν στο στάδιο σήμερα, επιμένουν πως ο αγωνιστικός χώρος είναι κατάλληλος για την διεξαγωγή αγώνα.

Εμείς να θυμίσουμε πως την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της πόλης μας φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Λάρισα και τα Γιάννενα.