Συνελήφθη ο Μαγκουαϊρ στην Μύκονο

Μπλέχτηκε σε καυγά

Σε καυγά στη Μύκονο μπλέχθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός και η παρέα του διαπληκτίστηκαν με άλλη παρέα, έβρισαν και χτύπησαν αστυνομικούς.

Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή Φάμπρικας της Μυκόνου, για διένεξη μεταξύ δύο παρεών τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία.Οι αστυνομικοί παρενέβησαν και τους χώρισαν και τότε τρεις από την μία παρέα ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, έβρισαν τους αστυνομικούς και χτύπησαν έναν από αυτούς με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου.Ούτε εκεί όμως ηρεμούσαν αφού συνέχισαν να βρίζουν τους πάντες και χτύπησαν ακόμη έναν αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Ο σύλλογος έχει ενημερωθεί για ένα φερόμενο επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο χθες βράδυ. Έχουμε επικοινωνήσει με τον Χάρι και συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές Αρχές. Σ’ αυτό το στάδιο δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω” αναφέρεται στην ανακοίνωση του βρετανικού συλλόγου, που αποκλείστηκε από τον τελικό του Europa League από τη Σεβίλλη την Κυριακή.