Δεν ανοίγουν ούτε αύριο τα σχολεία στην Θεσσαλία

Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Η αναβολή έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία της Θεσσαλίας αποφασίστηκε σήμερα Κυριακή κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσία των υπουργών Πολιτικής Προστασίας και Παιδείας, κ.κ. Κικίλια και Πιερρακάκη, αλλά και των δημάρχων της Θεσσαλίας, αποφασίστηκε η αναβολή της έναρξης των μαθημάτων, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, λόγω και της επερχόμενης νέας κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και προκειμένου να δοθεί χρόνος για την αποκατάσταση των ζημιών έτσι ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν με ασφάλεια στις σχολικές αίθουσες.

Remaining Time 0:00

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από αύριο το πρωί μέσω τηλεκπαίδευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Παιδείας, εξαιρούνται από την τηλεκπαίδευση τα σχολεία των Δήμων/Περιοχών Παλαμά, Φαρκαδόνας, Μεγάλων Καλυβίων, Φαλάνης, εργατικών κατοικιών Γιάννουλης, Αρμενίου και Κυψέλης όπου οι συνθήκες δεν συμβάλλουν, προς το παρόν, στην ψηφιακή επικοινωνία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr , κλειστά θα μείνουν για τρεις ημέρες και τα σχολεία στη Μαγνησία.

Τα σχολεία θα ανοίξουν την ερχόμενη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και όχι αύριο όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή.