Κοντά σε «γάμο» Ερασιτέχνης – Αίολος

Ισως μέσα στην μέρα αναμένεται ολοκλήρωση της συμφωνίας

Ένα σενάριο που πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν απίθανο να υλοποιηθεί φαίνεται πως ολοκληρώνεται και η συνεργασία Ερασιτέχνη – Αιόλου μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Την περασμένη Πέμπτη (βλέπε εδώ) άλλαξαν τα δεδομένα μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Φλαμούλι ανάμεσα στα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΤ και την διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ (Παναγιώτου, Γκολίτος, Ποθητός) με τους Τάκη Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σιαφαρίκα και Ντίνο Κωλέττη που εκπροσώπησαν τον Αίολο.

Το σύνολο των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί αποδέχτηκαν την πρόταση του Αιόλου για συγχώνευση των δύο ομάδων, ωστόσο όμως δεν υπήρξε τελική απάντηση μιας και θα έπρεπε να ερωτηθούν και άτομα τα οποία έτρεξαν πέρυσι τον ΑΟΤ στην Α1 ΕΣΚΑΘ και βρισκόταν εκτός Τρικάλων.

Οι επαφές μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν θετικές οπότε όλα δείχνουν ότι σήμερα ή αύριο θα υπάρξει η τελική απάντηση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η διαβεβαίωση από τον νομικό του Αιόλου Ντίνο Κωλέττη ότι καμία παλιά οφειλή της ΚΑΕ δεν θα ακολουθήσει την νέα ομάδα αφού έχει διαφορετικό ΑΦΜ.

Το σχέδιο

Οι δύο ομάδες έσσονται λοιπόν εις σάρκαν μία και η νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί θα ονομάζεται ΑΟ Τρίκαλα και θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική.

Προπονητής θα είναι ο Χάρης Φόρος και ήδη έχουν αρχίσει κινήσεις για την ενίσχυση της νέας ομάδας τις οποίες  «τρέχει» ο Τάκης Παπαγεωργίου που θα έχει σημαίνοντα ρόλο στην νέα προσπάθεια.