«Παράθυρο» συνεργασίας Αιόλου – Ερασιτέχνη ΑΟΤ

Μετά την χθεσινοβραδινή συνάντηση των δύο πλευρών

Οι πιθανότητες συνεργασίας ανάμεσα στον Ερασιτέχνη ΑΟΤ και τον Αίολο πριν από λίγες μέρες συγκέντρωνε ελάχιστες πιθανότητες αλλά τα δεδομένα από χθες το βράδυ έχουν αλλάξει.

Συγκεκριμένα συναντήθηκαν στο Φλαμούλι τα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη με τους Τάκη Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σιαφαρίκα και τον νομικό Ντίνο Κωλέττη που εκπροσώπησαν τον Αίολο και έγινε μία κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

Επί της ουσίας το τίμημα για την μεταβίβαση της ομάδας στον Ερασιτέχνη ήταν ιδιαίτερα μικρό και ουσιαστικά αφορούσε την τακτοποίηση ενός παλιού δανείου που ωστόσο εξυπηρετείται από τα έσοδα των Ακαδημιών.

Οι του Ερασιτέχνη θεώρησαν τις απαιτήσεις εύλογες και σε συνάρτηση με τα χρήματα που απαιτούνται για να φτάσει η ομάδα από την Α1 ΕΣΚΑθ στην Β’ Εθνική ήταν θετικοί.

Ωστόσο η τελική απάντηση θα δοθεί την Κυριακή αφού συνεκτιμηθούν και κάποιοι άλλοι παράγοντες και ερωτηθούν και άλλα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται γύρω από τον μπασκετικό ΑΟΤ.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης η τοποθέτηση του Τάκη Παπαγεωργίου πως θα συνδράμει ξανά ο ίδιος εάν γίνει μία κοινή προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση μία ιστορία που φαινόταν να ναυαγεί είναι και πάλι στο προσκήνιο.