Συζητήσεις Χριστοδουλόπουλου για Πανιώνιο με έδρα τα Γιάννενα

Τελικά, οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν

ΟΓιώργος Χριστοδουλόπουλος γνωστός στο τρικαλινό κοινό από το μικρό πέρασμα του στην ΚΑΕ  το τελευταίο διάστημα  έψαχνε επιχειρηματία για να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΚΑΕ Πανιώνιος αποχωρώντας από τον σύλλογο. Σύμφωνα με το ONSPORTS ήταν σε… ανοικτή γραμμή με ισχυρό οικονομικά παράγοντα των Ιωαννίνων, ο οποίος ασχολείται με τα διοικητικά ομάδας της πόλης του.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, στην πρώτη επαφή ο κ. Χριστοδουλόπουλος αξίωσε ένα ποσό 60.000 ευρώ και την ανάληψη των οφειλών της ΚΑΕ από το νέο ιδιοκτήτη. Παράλληλα, με την υλοποίηση της συμφωνίας η ομάδα θα άλλαζε έδρα και θα μεταφέρονταν στα Γιάννενα!

Τελικά, οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν αφού υπήρξε διάσταση απόψεων στο οικονομικό και επιπλέον, ο «ισχυρός» οικονομικά παράγοντας των Ιωαννίνων δεν ήθελε να εμπλακεί, αφού είναι σε άλλη ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή έχει φέρει σε αδιέξοδο την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά δεν αποκλείεται ακόμη και την ύστατη ώρα να βρεθεί λύση με την είσοδο κάποιου επενδυτή στην ΚΑΕ, διαοφερετικά η ομάδα θα κατεβεί στο πρωτάθλημα  Β’ Εθνικής.