Νιάρος: «Πετύχαμε τον στόχο με πίστη και συγκέντρωση» (Βίντεο)

Συνέντευξη του παίκτη του ΑΟΤ στο Sportrikala

Το ραντεβού του Χρήστου Νιάρου με τον Βασίλη Κωνσταντάκο κλείστηκε στο εντυπωσιακά ανανεωμένο γήπεδο των Τρικάλων και το πρώτο σχόλιο ήταν φυσικά για την νέα εικόνα του: «Το γήπεδο είναι πάρα πολύ ωραίο, άλλαξε τελείως. Ο αγωνιστικός χώρος και λόγω της απραξίας έχει γίνει χαλί»

Για το πώς βιώνει την κατάσταση με την καραντίνα είπε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς τους ποδοσφαιριστές και πρωτόγνωρη για όλον τον κόσμο.  Οφείλουμε να υπακούμε στους κανόνες που δίνουν οι αρμόδιοι. Ευελπιστούμε να περάσει γρήγορα αυτή η κατάσταση και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

«Δύσκολη η απραξία»

Για το πώς αντιμετωπίζει την απραξία σημείωσε: «Η αγωνιστική απραξία είναι δύσκολη όχι μόνο για έναν ποδοσφαιριστή αλλά και για όλον τον κόσμο. Για μας είναι περισσότερο δύσκολο διότι έχουμε συνηθίσει σε καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων. Από εκεί και πέρα σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ και τον γυμναστή μας έχουμε ένα πρόγραμμα και κάνουμε κάποιες προσωπικές προπονήσεις έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και να περιμένουμε την αποφαση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Η θέση του ίδιου είναι ότι θέλει επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων: «Σαν ποδοσφαιριστές θέλουμε να ξαναμπούμε στο γήπεδο. Αυτές οι 40 μέρες αγωνιστικής απραξίας σίγουρα θα μας δυσκολέψουν στο να επανέλθουμε. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να επανέλθουμε στο γήπεδο. Προέχει βέβαια πρώτα απ’ όλα η υγεία τόσο η δική μας αλλά και όλου του κόσμου. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε γεροί στο γήπεδο»

«Συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο»

Για την φετινή πορεία του ΑΟΤ τόνισε: «Καταφέραμε από την αρχή να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο με μοναδικό στόχο την άνοδο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και θεωρώ ότι υπήρχε ένας καλός συνδυασμός έμπειρων παικτών και νέων, ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και ένας προπονητής που ξέρει την κατηγορία με πολλές ανόδους και μεγάλη εμπειρία. Δουλέψαμε σκληρά από την αρχή με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο και πετύχαμε τον στόχο μας»

 «Θέλω να μείνω στα Τρίκαλα»

Όσον αφορά τις προθέσεις του για το μέλλον είναι ξεκάθαρος: «Ήταν η τέταρτη χρονιά μου στα Τρίκαλα. Έχω βιώσει σχεδόν τα πάντα. Θα ήθελα να παραμείνω. Η ομάδα λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα επαγγελματικά. Δεν μας λείπει τίποτα, γενικά περάσαμε μία πολύ αξιόλογη χρονιά και προσωπικά εγώ είμαι ικανοποιημένος και θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και την νέα σεζόν»

Οι ευχές και το μήνυμα

Τέλος σημείωσε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και θα ήθελα να δω κάποια στιγμή να δούμε το γήπεδο γεμάτο για να πανηγυρίσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές όπως φέτος».

Όσο για τους φιλάθλους τονίζει: «Υπομονή, τους θέλουμε δίπλα μας όπως ήταν όλη την σεζόν και στα εντός και στα εκτός. Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο και να ζήσουμε ξανά κανονικές στιγμές και να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη: