Μοναδικές παραστάσεις για τα παιδιά του ΑΟΤ

Σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ

Ένα διήμερο γεμάτο από ποδόσφαιρο πέρασαν τα παιδιά της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου. Με δύο λεωφορεία και μεγάλη αποστολή αποτελούμενη από παιδιά των τμημάτων Κ9, Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16 , η Τρικαλινή Ακαδημία, βρέθηκε στη πρωτεύουσα και τα τμήματα της έδωσαν εκπαιδευτικούς αγώνες και τις δύο ημέρες με ομάδες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου. Ήταν μια σειρά παιχνιδιών μέσα από τα οποία οι νεαροί αθλητές αγωνίστηκαν με δυνατές ομάδες, σε διαφορετικό από τα Τρίκαλα περιβάλλον και διαφορετικές συνθήκες, αποκομίζοντας τις εμπειρίες τους και τα οφέλη που έδωσαν όλοι αυτοί οι αγώνες .

Όλα τα τμήματα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο πρόγραμμα αυτής της πολύ όμορφης εκδρομής, ήταν και η παρακολούθηση δύο αγώνων για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Το Σάββατο 15/2 η αποστολή της Ακαδημίας του Α Ο Τρίκαλα βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη για τον αγώνα Ολυμπιακός-Πανιώνιος. Την επομένη, την Κυριακή 16/2 η αποστολή ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολούθησαν άπαντες τον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός.

Και στα δύο γήπεδα, τα παιδιά και οι συνοδοί τους έτυχαν της άριστης φιλοξενίας των ανθρώπων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και έκανε εντύπωση ο μεγάλος αριθμός των αθλητών της Ακαδημίας του ΑΟΤ που συμμετείχε σε αυτή την δράση. Απόλαυσαν τους αγώνες και όλοι πήραν μια γεύση από παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας αλλά και την ατμόσφαιρα των γηπέδων αυτών. Ήταν ένα διήμερο γεμάτο από ποδόσφαιρο, ωραίες εικόνες και αναμνήσεις, όμορφους αγώνες και αποκόμιση σημαντικών εμπειριών, για όλους όσοι συμμετείχαν. Ο Ερασιτέχνης Α Ο Τρίκαλα και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου, ευχαριστούν τις επιχειρήσεις ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.”Μπισκότα”-ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε. “Αναψυκτικά”-ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ “Σπιτικό φαγητό” και ΑΣΣΟΣ “Ταχυφαγείο” για την υποστήριξη αυτού του ταξιδιού των παιδιών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα.