Μεγάλο τρίποντο για Διγενή! (Φωτορεπορτάζ)

Κέρδισε 2-1 την Καρίτσα

Η ομάδα του Διγενή έχει βρει για τα καλά τον δρόμο της με τον Δημήτρη Σίτσα στον πάγκο της. Μετά από εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε την ΑΕ Καρίτσας που ήταν δεύτερη στην βαθμολογία με 2-1.

Ο Διγενής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 12΄όταν σουτ του Γούτσιου βρήκε το δοκάρι του Ράντου. Η Καρίτσα απάντησε με διπλή ευκαιρία στο 12′ όταν αρχικά ο Αλεξίου και μετά  ο Κυρτέγος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ζαφείρη.

Το σκορ τελικά για τον Διγενή άνοιξε στο 36΄ όταν ο Γκαντιάς μετά απο ασίστ του Κοντογεώργο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να σημειώσει το 1-0.

Στο 57′ ο Λαγκαδινός κέρδισε πέναλτι για τον Διγενή το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Διβανές.

Η Καρίτσα δεν τα παράτησε και αφού μείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λουίς Φερνάντο είχε και μία καλή ευκαιρία με τον Κωτσιόπουλος στο 3ο λεπτό.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Διγενή ένα κουβάρι μιας και πλέον αρχίζουν να πιστεύουν στις δυνατότητες τους και στην παραμονή που μέχρι πρότινος φάνταζε ανέφικτος στόχος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ Τσιγαρίδας από τη Φθιώτιδα με βοηθούς τους Δόσκωρη (Φθιώτιδας),  Καλογριανίτη (Καρδίτσας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Διγενής: Ζαφείρης (77′ Ράπτης), Μανώλης, Τσιγαρίδας, Σταμέκος, Γούτσιος, Μακρής, Απ. Τεντολούρης. Γκαντιάς (64′ Γκάτης), Κοντογεώργος, Λαγκαδινός (80′ Αλεξίου), Διβανές (87′ Αυγουστάτος)

ΑΕ Καρίτσας: Ράντος, Ζαφειρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος (63′ Λουίς Φερνάντο), Λαγδάρης (58′ Οικονόμου), Τροϊρης, Δημητρολόπουλος (73′ Δαλαμήτσας), Βουκομάνοβιτς, Συρράκος, Κυρτέγος, Αλεξίου

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του αγώνα απο τον Βασίλη Κωνσταντάκο:

Ζντο απο τους παίκτες του Διγενή πριν την έναρξη του αγώνα
Η διαιτητική τριάδα εισέρχεται στο γήπεδο
Επικεφαλής του Διγενή ο πάντα μάχιμος Κώστας Ζαφείρης
Ο Διγενής όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι
Και η ενδεκάδα της Καρίτσας
Θεοδώρου, Μπούτας και Κοντογεώργος στις κερκίδες
Ο πάγκος του Διγενή
Και ο Τάκης Μπέντας στο Νεοχώρι
Μία ακόμη άποψη απο τις κερκίδες
Ο Γκαντιάς σε μία προσπάθεια του
Ο Διβανές ευστοχεί στο πέναλτι και σημειώνει το 2-0
Απο επιτυχία σε επιτυχία οδηγεί την ομάδα ο Δημήτρης Σίτσας
Οι γιατροί του αγώνα, Δήμητρα Καρακώστα και Σπύρος Κόττας
Αγωνία και για τον Νίκο Αγγελάκη
Κάρτα στον προπονητή του Διγενή
Δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί στο τέλος