Γράφας: «Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Θωμάς Γράφας σε ερώτηση για το αν το χειροκρότημα του προς την κερκίδα στο τέλος του αγώνα ήταν ειρωνικό απάντησε: «Δεν ήταν ειρωνικό το χειροκρότημα μου. Δεν έχω λόγο να πικάρω κανένα. Είμαι επαγγελματίας προπονητής, δούλεψα στα Τρίκαλα, κακώς το εξέλαβαν κάποιοι ως ειρωνικό το χειροκρότημα μου».

Για την επιστροφή του στα Τρίκαλα και για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην πόλη των Τρικάλων.  Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τακτικά ήμασταν άριστοι για 90 λεπτά. Δεν υπήρχε οργανωμένη επίθεση των αντιπάλων. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και τηρήσαμε κατά  100% το πλάνο μας. Αν και  μεσοβδόμαδα είχαμε μία υποχρέωση με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας στο κύπελλο παίξαμε  στο μισό γήπεδο και ο αντίπαλος πήγαινε μόνο σε καθυστερήσεις».

Απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του ενώ μίλησε και την αλλαγή στην τακτική στην επανάληψη: «Από 4-3-3 πήγαμε σε 4-3-2-1 και δημιουργήσαμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Αυτό τους προβληματίσαμε και πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μας δίνει δύναμη για  την συνέχεια γιατί είμαστε και εμείς μία καλή ομάδα. Καλή δύναμη στον ΑΟΤ και στους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα».

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του ΑΟΤ Αντώνης Τσιάρας είπε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία πόλη που έπαιζα δύο χρόνια και έκανα φίλους. Όσον αφορά το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα από εμάς, εμείς παίξαμε καλύτερα στην επανάληψη. Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία  δύσκολη έδρα. Σήμερα έεπαιξαν μεταξύ τους δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ακολουθούν  δύο παιχνίδια στην έδρα μας που θα πρέπει να τα κερδίσουμε».