Θέλουν άνοδο οι «κολλητοί» Τσίπρας και Τεγούσης (Βίντεο)

Σε κοινή συνέντευξη τους

Στην επίσημη σελίδα των Τρικάλων, στο Facebook, μίλησαν οι Κώστας Τεγούσης και Ανδρέας Τσίπρας που συνδέονται με στενή φιλία καθώς υπήρξαν συμπαίκτες για πέντε χρόνια (σε Καλλιθέα και Τρίκαλα).

Και οι δύο δεν έκρυψαν ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος με τον Ανδρέα Τσίπρα να σημειώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στα Τρίκαλα, ξέρω την ομάδα, ξέρω την πόλη . Ελπίζω να έχουμε υγεία για πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας που είναι καθαρά η άνοδος. Δουλεύουμε πολύ σκληρά εδώ στο βουνό και να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε»

Για τον Τεγούση είπε: «Με τον Κώστα (Τεγούση) είμαστε πέντε χρόνια συμπαίκτες, έχουμε περάσει πολλές καταστάσεις μαζί, είμαστε πολύ καλοί φίλοι και εκτός γηπέδου και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε και πάλι συμπαίκτες και ο οποίς σήμερα έχει γενέθλια οπότε του εύχομαι και χρόνια πολλά»

Και ο Κώστας Τεγούσης όμως μίλησε για την επιστροφή του στον ΑΟΤ και τους στόχους της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε μία πόλη και σε μία ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Αυτή την φορά πιστεύω να συνεισφέρω περισσότερα απ’ ότι την πρώτη φορά για να πετύχουμε τον στόχο που είναι η άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2. Με τον Ανδρέα (Τσίπρα) έχουμε περάσει πολλά, και καλά και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να μοιραστούμε την χαρά της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ 2.».

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Δηλώσεις Ανδρέα Τσίπρα – Κώστα Τεγούση. Επί της ευκαιρίας να ευχηθούμε στον δεύτερο χρόνια πολλά για τα γενέθλια του…

Gepostet von Trikala FC / ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ am Donnerstag, 8. August 2019