Σόφο: «Δεν πήγα καλά προετοιμασμένος στα Τρίκαλα» (Βίντεο)

Ο Σχορτσιανίτης μίλησε για το πέρασμα του από τα μέρη μας

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επιχειρεί νέα επιστροφή στα γήπεδα με την υπογραφή συμφωνίας με τον Ιωνικό και μίλησε στο SDNA και για την παρουσία του στα Τρίκαλα:

«Κατ’ αρχάς είχα πάθει σοβαρή ζημιά στον Απόλλωνα Πατρών με τον τραυματισμό στον αχίλλειο. Ήταν δύσκολος τραυματισμός. Σκεφτόμουν να σταματήσω εκείνη την στιγμή. Τελικώς και μετά από συζήτηση με τους δικούς μου ανθρώπους αποφάσισα να συνεχίσω. Την επόμενη χρονιά πήγα στα Τρίκαλα. Εκεί δεν πήγα καλά προετοιμασμένος. Πίστευα ότι θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα εκεί, αλλά δεν ήταν. Μετά τα Τρίκαλα, ήξερα ότι χρειαζόταν διαφορετική προσπάθεια, ότι τα πράγματα δεν ήταν, όπως παλιά. Δεν μπορούσα να κάνω την ίδια δουλειά με την ίδια ευκολία. Και για αυτό το λόγο με βοήθεια πολλών ανθρώπων τριγύρω μου, βήμα, βήμα, κατάφερα να επανέλθω σε μία σχετικά καλή κατάσταση και να μπορώ να ενσωματωθώ σε μία ομάδα και να βοηθήσω».

Μετά τα Τρίκαλα, πολλοί πίστεψαν ότι σταματάς το μπάσκετ. Τι έγινε ακριβώς μέχρι σήμερα, οπότε και σε ξαναβλέπουμε;

«Πείσμωσα με αυτό, που έγινε στα Τρίκαλα. Δεν είχα εμφανιστεί ποτέ με τέτοια άσχημη εικόνα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος, που εμφανίστηκα. Ετσι αποφάσισα να δουλέψω πολύ. Ο πρώτος στόχος μου ήταν να οχυρώσω τα πόδια μου, να δυναμώσω. Και μετά αφοσιώθηκα στα τρεξίματα, στη φυσική κατάσταση, στο βάρος μου. Βέβαια θέλω ακόμη δουλειά για να φτάσω στο σημείο, που βρισκόμουνα, και να προσφέρω αυτά, που μπορώ να προσφέρω, αλλά θεωρώ ότι τώρα με τον Ιωνικό και την δουλειά, που θα γίνει, θα είμαι όπως θέλω να είμαι στην έναρξη του πρωταθλήματος».