Φιλοξενία Πύργου στον Αγιο Δημήτριο

Στο πλαίσιο του Θουκιδίδειου καλοκαιρινού τουρνουά

Το υψηλό επίπεδο της φιλοξενίας αλλά και των εγκαταστάσεων του ΑΟ Πύργου απόλαυσαν την Παρασκευή οι παίκτες καθώς και οι συνοδοί της ακαδημίας Αγίου Δημητρίου Πειραιά.
Στα πλαίσια του Θουκυδίδειου καλοκαιρινού τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνεται στο Μουζάκι και συμμετέχει και ο Πύργος, πάρθηκε η απόφαση να δώσει το τρικαλινό σωματείο τους αγώνες του στην φυσική του έδρα.
Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου βρέθηκε λοιπόν το απόγευμα της Παρασκευής στα Τρίκαλα και έδωσε τα φιλικά ματς με τον Πύργο. Οι υπεύθυνοι των φιλοξενούμενων έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο από τις εγκαταστάσεις όσο και από την συμπεριφορά των νεαρών παικτών στη διάρκεια των αγώνων. Δεσμεύτηκαν μάλιστα να προσκαλέσουν της τρικαλινή ακαδημία στην Αθήνα για μια σειρά φιλικών.
Οι αγώνες θα συνεχιστούν και Σάββατο αλλά και την Κυριακή. Σήμερα από τις 18.00 θα ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις του Πύργου με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας Κοψαχείλα Παλαιού Φαλήρου ενώ θα υπάρχει και ένας αγώνα των τμημάτων Κ10 με το Μουζάκι. Επίσης την Κυριακή στις 18.00 και στις 19.15 θα διεξαχτούν οι αγώνες Κ14 και Κ16 ανάμεσα στον Πύργο και τον Ολυμπιακό Λιοσίων.