Νέα επιστροφή Σχορτσιανίτη

Μετά το πέρασμα του απο τα Τρίκαλα

Ο Σοφοκλής Σκορτσιανίτης ύστερα από αρκετά χρόνια από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά. Ο Έλληνας σέντερ το καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Ebasket.gr, θα λάβει μέρος στην προετοιμασία των “ερυθρολεύκων”, καθώς θα υπάρχουν αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων παικτών με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Σκορτσιανίτης αγωνίστηκε για τελευταία φορά την περσινή σεζόν, όταν έπαιξε στα Τρίκαλα στην Basket League. Ο Έλληνας σέντερ είχε αρκετά παραπανίσια κιλά, αλλά η εικόνα του τώρα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν πριν από έναν χρόνο. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δούλεψε σκληρά, έχει χάσει αρκετά κιλά και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε συνυπάρξει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Σοφοκλή Σκορτσιανίτη και μάλιστα μαζί είχαν κατακτήσει την Euroleague. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στην προετοιμασία της ομάδας θα έχει αρκετές απουσίες λόγω των εθνικών ομάδων και γι αυτό θέλει κάποιους παίκτες για να βοηθήσουν στις προπονήσεις των “ερυθρολεύκων”.

Ένας εξ αυτών θα είναι ο Σοφοκλής Σκορτσιανίτης. Ο Μπλατ κάλεσε τον Έλληνα σέντερ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο “Σόφο” αναμένεται να φορέσει ξανά τη φανέλα των ερυθρολεύκων.

Πηγή: e basket