Δράση μέχρι το τέλος για την Δήμητρα/Απόλλων

Δεν κατεβάζουν ταχύτητα με τίποτα!!!

Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά φτάνει στο τέλος της με πάρα πολλούς αγώνες , ταξίδια και καινούριες εμπειρίες . Έχουμε κρατήσει όμως για το τέλος παιχνίδια για όλα τα γκρουπ για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .
Σήμερα , ημέρα Πέμπτη , η Κ12 της ακαδημίας μας συμμετέχει σε ένα πολύ μεγάλο τουρνουά (στο οποίο έχουμε κάνει ήδη ειδική αναφορά ) στην Αθήνα στα πλαίσια της αναβίωσης του θριάμβου της Εθνικής μας στα γήπεδα της Πορτογαλίας πριν από 15 χρόνια.
Από αύριο μέχρι και την Κυριακή η ακαδημία μας θα συμμετέχει με 8 ηλικιακά γκρουπ (Κ18 , Κ16 , Κ14 , Κ13 , Κ12 , Κ11 , Κ10 ,Κ9) σε ένα πολύ μεγάλο τουρνουά (ΜΕΤΕΩΡΑ CUP 2019) που διοργανώνεται στα μετέωρα.
26 με 29 του μηνός 5 γκρουπ(Κ16 , Κ14 , Κ13 , Κ12 , Κ10) θα ταξιδέψουν ξανά στο καθιερωμένο μας ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το “SALONICA CUP” .
2 παιδιά από την ακαδημία μας ( Παπαδημητρίου Θωμάς και Οργκίτο Ρούτσι) -κεντρική φωτό- που συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πανευρωπαικό τουρνουά στην Πορτογαλία με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης , αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις (Και ο Γερεντές έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις ) , ανταμείβονται με μια κλήση στην Εθνική Κ14 για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Καρπενήσι από 24 μεχρι 17 Ιουνίου .
Όπως κύλισε όλη η αγωνιστική χρονιά λοιπόν , με πολύ αγωνιστική δράση , έτσι θα κλείσει κιόλας κάνοντας ένα δυνατό φινάλε το οποίο θα είναι εφαλτήριο για να μπούμε το ίδιο δυνατά και στην επόμενη σεζόν , μέχρι τότε όμως ας απολαύσουμε όλοι τα εναπομείναντα παιχνίδια