Πανηγυρίζουμε γιατί πέφτουμε!!!

O ΦΛΟΥ της 04/05/2019

Υποβιβασμός

Μοναδικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Φίλαθλοι,  διοίκηση και ΜΜΕ  μιας ομάδας να πανηγυρίζουν γιατί πέφτουν κατηγορία. Το ζούμε εσχάτως στα Τρίκαλα!!!

Διπλός

Βέβαια, για να μην παρεξηγούμεθα, υπάρχει μία εξήγηση γι’ αυτό: Πανηγυρίζουμε γιατί πέφτουμε μία κατηγορία ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πέσει δύο!!! Και θα αφήναμε μύθο για ομάδα που πάει για …πρωτάθλημα!!!

Ευτυχώς

Ευτυχώς που το θέμα τακτοποιήθηκε με μη αγωνιστικά κριτήρια. Γιατί το μάτι των παικτών μας εν’ όψει της αυριανής αναμέτρησης στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη δεν θα έλεγα ότι γυαλίζει ακριβώς!!!

Άλλοθι

Και έμαθα ότι κάποιοι έχουν ήδη βρει άλλοθι για αύριο στην …παράλογη λογική ότι μας βολεύει να είμαστε στην 11η και 12η θέση μαζί με τον Ηρακλή ώστε να πιέσουμε τον Βασιλειάδη για να μείνουμε στην Σούπερ Λιγκ 2. Αλλιώς πιέζεις μαζί με Ηρακλή, αλλιώς μαζί με Καραϊσκάκη…

Ελπίδες

Έχουμε κάποιες ελπίδες πάντως για την ΣούπερΛιγκ 2. Μέσω κάποιας τροπολογίας στην περίφημη αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη με τις ομάδες από 12 να αυξάνονται σε 14!!!

Κράνα

Βέβαια τα κράνα για τον Ηρακλή είναι μαύρα. Χθες έσκασαν και άλλες προσφυγές που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο. Δύσκολα, πολύ δύσκολα ο Γηραιός θα αποφύγει και άλλους μηδενισμούς. Οπότε βλέπω και τον Ηρόδοτο να σώζεται…

Γαρίδες

Με όλα αυτά το αυριανό ταξίδι στην Άρτα αποκτά τουριστικό χαρακτήρα. Οπότε πριν το ματς κάντε μία βόλτα στο Μενίδι και απολαύστε γαρίδες με μπιρίτσα δίπλα στην θάλασσα. Και το παιχνίδι να χάσετε δεν χάνετε τίποτα!!!

Δεν…

Για να ακριβολογούμε πάντως το όλο θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το στάδιο της επιτήρησης το οποίο πέρασαν τα Τρίκαλα και άλλες επτά ομάδες της κατηγορίας αφορούσε Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2019. Σε κάνα μήνα θα γίνει η ίδια διαδικασία και για Μάρτιο, Απρίλιο. Αν στο δίμηνο αυτό δεν είσαι συνεπής μπορεί να φας και εσύ -3. Βέβαια η λογική λέει ότι ουδείς δεν θα είναι εντάξει και από αυτούς που δεν πέρασαν την επιτήρηση του πρώτου διμήνου οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ακόμη και αν δεν περάσουμε και εμείς το επόμενο στάδιο…

Μυαλά

Ας ελπίσουμε οι διοικούντες την ομάδα να ξεκινήσουν προγραμματισμό για την νέα σεζόν με άλλα μυαλά και με άλλη λογική.  Θα φανεί και από την επιλογή του προπονητή και από την επιλογή των παικτών…

Παραλογισμός

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο: Ομάδες που δεν πέρασαν την επιτήρηση επειδή δεν ήταν συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις θα συμμετάσχουν την νέα σεζόν στην Σούπερ Λιγκ 2 και θα πάρουν ως …επιβράβευση για την …ασυνέπεια τους κάπου στο 800.000 έκαστος. Μέγας είσαι Βασιλειάδη, θαυμαστά τα έργα σου!!!

Trikala City Run

Όλα έτοιμα για το αυριανό Trikala City Run με εκκίνηση και τερματισμό στο Δημαρχείο για τα 5 χιλιόμετρα και εκκίνηση από τον σταθμό και τερματισμό στο Δημαρχείο για τα 1000 μέτρα των παιδιών Δημοτικών Σχολείων. Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι το βράδυ σήμερα στο ειδικό κιόσκι στην Ασκληπιού αλλά και στο www.trikalacityrun.gr.

«ΦΛΟΥ»

…στα χνάρια του αθλητισμού και του πολιτισμού!!!