Δεν συζήτησε το θέμα της Σούπερ Λιγκ 2 η ΕΠΟ

Απέφυγε μάλιστα την συζήτηση ο Γραμμένος

Το σενάριο των 14 ομάδων στην Σούπερ Λιγκ 2 με την συμμετοχή Τρικάλων και Ηρακλή φαίνεται πως απομακρύνεται. Ο Βασιλειάδης είχε ρίξει το μπαλάκι στην ΕΠΟ ώστε να αποφασίσει αν μπορούν οι ομάδες απο 12 να γίνουν 14 αλλά είναι φανερό πως η ομοσπονδία δεν θέλει να πάρει θέση. Και δεν θέλει να πάρει θέση για να μην κληθεί να μπει στην διαδικασία του να επιλέξει ανάμεσα σε μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής ή Τρίκαλα και Ηρακλής.

Αυτό φάνηκε περίτρανα και σήμερα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος είχε φροντίσει απο νωρίτερα να μην βάλει το θέμα στην ατζέντα, δεν έγινε καμία αναφορά και φυσικά αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα: Σούπερ Λιγκ 2 με 12 ομάδες, άρα Τρίκαλα και Ηρακλής είναι εκτός.

Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να έχουμε κάποια εξέλιξη μέσα στις επόμενες μέρες αλλά είναι φανερό ότι υπάρχει απροθυμία απο την πλευρά της ΕΠΟ για αύξηση των ομάδων. Τελευταία ελπίδα  των Τρικάλων να γίνει εξαγορά του ΑΦΜ του Βόλου απο τον Απόλλωνα και μέσω καραμπόλας και αφαίρεσης βαθμών του Ηρακλή να παίξουν Σούπερ Λιγκ 2. Σενάριο μακρινό και μάλλον απατηλό.

Οπότε όλα δείχνουν ότι τα Τρίκαλα θα πρέπει να προετοιμάζονται για συμμετοχή στην Football league, δηλαδή την νέα Γ’ Εθνική.