O Τρικαλινός που έγινε σύνθημα στην Καρδίτσα!!!

Ο Σταύρος Αργύρης συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της Αναγέννησης

Όταν στις 10 Αυγούστου 2018 η Αναγέννηση BC ανακοίνωνε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταύρο Αργύρη, κανείς δε φανταζόταν ότι λίγους μήνες αργότερα, ο έμπειρος φόργουορντ θα γινόταν σύνθημα στα  χείλη των οργανωμένων!

Ο Τρικαλινός αθλητής ήταν από τις μεταγραφές που άλλαξε επίπεδο τους Κιτρινόμαυρους σε ένα από τα πιο μακροχρόνια, απαιτητικά και σύνθετα πρωταθλήματα, όπως ήταν το φετινό της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ξεχώρισε, όχι μόνο για τις επιδόσεις του αλλά και για το πάθος του, τονώνοντας την ΑΣΑ σε μία θέση που «πονούσε». Κατά τη διάρκεια της σεζόν οι εμφανίσεις του αναγνωρίστηκαν από τον κόσμο με τον οποίο ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση. Οι εκδηλωτικές του αντιδράσεις μετά από καλάθια ή νίκες και οι αφιερώσεις στους φιλάθλους τον έκαναν γρήγορα αγαπητό και σίγουρα ο 31χρονος αθλητής πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της πορείας των Κιτρινόμαυρων που έφτασαν μέχρι τον τελικό κυπέλλου της Α1 ΕΣΚΑΘ και την κατάκτηση του τίτλου της Θεσσαλίας που τους οδηγεί στη Γ’ Εθνική.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα στη σεζόν υπερέβαλε εαυτόν και αγωνίστηκε ακόμη και τραυματίας, ενώ σε δύσκολες στιγμές κλήθηκε με την εμπειρία που διαθέτει να εκτελέσει μέχρι και χρέη…«άσσου» σε ματς που «έκαιγαν» για την Αναγέννηση.

Την Κυριακή (19/5) στο διπλό τίτλου στο Μουζάκι, ο Σταύρος Αργύρης άκουσε ρυθμικά το όνομά του από την κερκίδα και θα τολμήσουμε να πούμε ότι αγαπήθηκε σαν Καρδιτσιώτης από τους φίλους της υπεραιωνόβιας Αναγέννησης των 115 χρόνων ιστορίας!

Πηγή: karditsapress.gr