Νέο σενάριο για μπάσιμο Ρουσιαμάνη στον Άρη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ebasket

O Αχιλλέας Ρουσιαμάνης έμεινε στα Τρίκαλα για κάτι λιγότερο απο πέντε σεζόν μετά την φυγή του στα μέσα της τελευταίας σεζόν αλλά πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον Άρη. Σύμφωνα με το ebasket είναι προ των πυλών να ασχοληθεί διοικητικά με τον Άρη ως συμπαίκτης του Γουλιέλμου. Θα έχει ενδιαφέρον, αν γίνει κάτι τέτοιο, η εκ νέου συμπόρευση του με τον Γιάννη Καστρίτη με τον οποίο και τα Τρίκαλα έκαναν την καλύτερη σεζόν στην ιστορία τους στην Α1. Το καλοκαίρι ωστόσο μετά την πετυχημένη σεζόν ο Ρουσιαμάνης δεν τα βρήκε με τον Καστρίτη για την συνέχιση της συνεργασίας με τον Αρκάδα τεχνικό να συμφωνεί με την Κύμη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ebasket:

Ήταν… δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα γίνονταν. Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Άρη, ακόμα κι όταν χρηματοδοτούσε την ομάδα των Τρικάλων. Κι αν έμεινε τρία χρόνια στα Τρίκαλα, που επί των ημερών του γνώρισαν τις καλύτερες μέρες της ιστορίας τους, στον «Αυτοκράτορα» μπορεί να μείνει πολύ περισσότερο.

Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι… σημερινό, όμως φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη και πως (ακόμα και σήμερα) θα ανακοινωθεί η ένταξή του στο διοικητικό σχήμα του Άρη. Ο κ. Ρουσιαμάνης αναμένεται να ενισχύσει το ταμείο των «κίτρινων», γεγονός που θα κάνει πιο ευοίωνο το μέλλον τους.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποκτά έναν ισχυρό συμπαίκτη, σε ένα κομβικό σημείο, καθώς σε λίγο καιρό πρέπει να γίνουν οι επιλογές για τον Άρη της επόμενης μέρας κι αν θέλουν να κρατήσουν κάποιους παίκτες από το τωρινό ρόστερ, πρέπει να κινηθούν γρήγορα. Η παρουσία Ρουσιαμάνηθα δώσει αυτή τη δυνατότητα…