Χαρά στην Δήμητρα/Απόλλων για Εθνική και Φορτούνη

Μετά την ισοπαλία στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη

Η γκρίνια είναι ίδιον του χαρακτήρα του λαού μας , είμαστε ανυπόμονοι και ως εκ τούτου στα πρώτα στραβά αποτελέσματα μηδενίζουμε τα πάντα . Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο βάρος στις πλάτες κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και προπονητή . Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα η Ελλάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ομάδα με φοβερή ποιότητα στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς και αργότερα και με 2 γκολ διαφορά ! Τα παιδιά της Εθνικής μας όμως δεν τα παράτησαν , αντιστάθηκαν , αντεπιτέθηκαν και εν τέλει δικαιώθηκαν παίρνοντας έναν βαθμό που στη μάχη για την πρόκριση στο Euro 2020 μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι .
Διπλή η χαρά για την ακαδημία μας αφού ο Κώστας Φορτούνης έκανα μια μεστή , ποιοτική και ουσιαστική εμφάνιση βοηθώντας τα μέγιστα την Εθνική να καταφέρει να πάρει αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα αφού σκόραρε το πέναλτι,βοήθησε στην ανάπτυξη και τον έλεγχο του ρυθμού ,ήταν πολύ καλός και στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και απειλητικός αφού πατούσε συχνά την αντίπαλη περιοχή .
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά της Εθνικής και ιδιαίτερα στον Κώστα και ελπίζουμε η συνέχεια να κρύβει ανάλογες επιτυχίες και συγκινήσεις , εμείς όλα όσα μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή , πίστη και στήριξη στο γήπεδο για μια ομάδα που μας πρόσφερε συγκινήσεις που όμοιες τις δεν έχουμε ξαναζήσει!