Κόστιτς: «Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»

Οι δηλώσεις του Σλοβένου μετά την νίκη με την Σπάρτη

Εμφανώς ανακουφισμένος ο Μίλος Κόστιτς μετά την νίκη δήλωσε στο τέλος: «Θέλω να πω στους παίκτες μου ότι υπήρχε μεγάλη πίεση και ίσως σήμερα είδατε ότι ήταν δύσκολες κάποιες αποφάσεις, κάποιες στιγμές χάσαμε την ενέργεια και την αυτοσυγκέντρωση μας αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι κερδίσαμε τους τρείς πόντους. Πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε σκληρά και στα επόμενα παιχνίδια που θέλουμε τρίποντα πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς στην επίθεση και την άμυνα. Πρέπει να βελτιωθούμε αλλά ήταν δύσκολες οι συνθήκες σήμερα, είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για την εμμονή του σε κάποιους παίκτες που δεν τον δικαιώνουν μέχρι στιγμής σημειώνει: «Είναι δύσκολο στη μικρή περίοδο που είμαι στα Τρίκαλα να αντιληφθώ τι μπορεί ο κάθε  παίκτης μας να δείξει. Κανείς παίκτης δεν έχει κάποιο προνόμιο έναντι κάποιου άλλου, πρέπει  να δουλέψουν σκληρά και να με πείσουν ότι μπορούν να παίξουν. Ακόμη και αυτοί που παίζουν άσχημα τώρα έχουν κάποιαπ ποιότητα, περιμένω περισσότερα στην συνέχεια. Είναι καλό ότι επιστρέφουν σιγά, σιγά Ράντι και Συμελίδης οπότε θα έχουμε περισσότερες επιλογές στην συνέχεια».

Για την καθίζηση στην επανάληψη είπε:  «Δεν χάνουμε ενέργεια, χάνουμε την ψυχολογία μας αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Χρειαζόμαστε χρόνο».