H ασθένεια των προέδρων του ΑΟΤ

Στο πάνθεον η σημερινή μνημειώδης ανακοίνωση Αϊβάζογλου

Κάποτε, πριν πολλά χρόνια στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και όταν αποφασίστηκε να δοθεί ομόφωνα  η ομάδα στον Χρήστο Ζαχόπουλο είχα πει: «Σήμερα η λύση Ζαχόπουλου είναι η μόνη που υπάρχει στην αίθουσα. Ας ελπίσουμε ότι όταν αναλάβει τον ΑΟ Τρίκαλα δεν θα συμβεί και με αυτόν ότι και στους  περισσότερους προέδρους που  μόλις μπαίνουν στο γήπεδο κάτι παθαίνουν και τρελαίνονται μετά από λίγο καιρό».

Σκ… στο στόμα μου!!! Και ο Ζαχόπουλος τρελάθηκε και κάμποσοι ακόμη μετά απ’ αυτόν. Τούτος εδώ όμως, αποφάσισε να το τερματίσει με το καλημέρα!!!

Τέτοια μνημειώδη ανακοίνωση ούτε ο …Κούγιας δεν έχει εκδώσει. Διότι στις ανακοινώσεις,  τους περιλαβαίνεις έναν έναν ή βαριά δύο δύο. Δεν έχει καταφέρει να χωρέσει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πρόεδρος μέσα σε λίγες αράδες επίθεση εναντίον των παικτών του, των δημοσιογράφων, των παραγόντων αλλά και των φιλάθλων!!!

Η πικρία κατανοητή. Την Τετάρτη αποκαλούσε τους παίκτες του παλικάρια και δύο μέρες αργότερα μόλις έκαναν αποχή μετατράπηκαν σε  «μικρόψυχα ανθρωπάκια» και «συνδικαλισταράδες της πλάκας». Πως θα τους ζητήσει στην συνέχεια να παίξουν γι’ αυτόν είναι άγνωστο…

Στο θέμα των δημοσιογράφων δεν νιώθουμε καμία έκπληξη. Αναμενόμενη εξέλιξη, εύκολος στόχος. Το έκαναν και άλλοι στο παρελθόν,  θα το κάνουν και οι επόμενοι. Το νέο στοιχείο που μάθαμε είναι ότι οι επιχειρήσεις μας χρωστάνε καράβια με …μαρούλια!!! Κατ’ αρχήν ευχαριστούμε που χρησιμοποιεί ορολογία …ΦΛΟΥ στο κείμενο του, θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως όμως να μας πει και ποιους εννοεί διότι διαφορετικά είναι ένας κοινός συκοφάντης. Δεν κάνει να συμπεριφέρεται σαν άλλους ισχυρούς άντρες που ο ίδιος κατηγορεί (βλέπε Βόλο μεριά).

Για την απαξίωση με την οποία αναφέρεται στον Κώστα Παρδάλη θα χρησιμοποιήσω την λέξη την οποία ο ίδιος κατά κόρον χρησιμοποιεί στο κείμενο του: ΝΤΡΟΠΗ!

Τέλος,  όσον αφορά τον κόσμο, μετά το «αγαπήστε την ομάδα λίγο περισσότερο» έγινε ο «κόσμος των 200 εισιτηρίων». Και περιμένει με τέτοιες εκφράσεις να την αγαπήσουν όλοι λίγο περισσότερο…

Μπορώ να δικαιολογήσω την δήλωση ως προϊόν σύγχυσης και εκνευρισμού ενός ανθρώπου που έχει βάλει πράγματι αρκετά χρήματα και προφανώς δεν βρήκε την κατάσταση στην ομάδα όπως τον είχαν ενημερώσει. Και είναι γεγονός ότι καθημερινά του σκάνε και νέες οφειλές, γεγονός που τον έχει βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί δηλώσεις σαν την σημερινή παραμονές μάλιστα ενός καθοριστικού παιχνιδιού. Ας φροντίσει να οργανώσει την ομάδα καλύτερα και να είναι βέβαιος ότι οι Τρικαλινοί θα το εκτιμήσουν.

Α, και να μην γράφει ανακοινώσεις εν θερμώ. Δεν το’ χει…

Γιώργος Παπαγεωργόπουλος

Sportrikala.gr