Oι αναμνήσεις του Κώστα Παπαδογεώργου

Με μια τοποθέτηση γεμάτη αναμνήσεις   έγινε η βράβευση του παλαίμαχου της Τρικαλινής Δημοσιογραφίας

Ο Κώστας Ππαδογεώργος όπως και όλοι σχεδόν οι βετεράνοι Τρικαλινοί δημοσιογράφοι , πέρασαν χρόνια ακολουθώντας και γράφοντας ρεπορτάζ για τον ΑΟΤ. Δικαίως λοιπόν τιμήθηκε στην εκδήλωση των βετεράνων και ο ίδιος με το χαιρετισμό του εξέπληξε αλλά και συγκίνησε λεγοντας

«Σε μια βραδιά αναμνήσεων της ιστορικής μας ομάδας , είμαι χαρούμενος και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτή την πρόσκληση που μου έδωσε την ευκαιρία να ξανανιώσω τη χαρά και τη συγκίνηση εκείνη που νιώθαμε όλοι οι φίλαθλοι –και που νομίζω ότι και σήμερα παραμένει η ίδια- όταν βλέπαμε να ξεδιπλώνετε τις αρετές μέσα στα γήπεδα κερδίζοντας δύσκολους αντίπαλους.

Ποιος δεν θυμάται άραγε τη μεγάλη νίκη του 1965 επί του Ολυμπιακού όταν με φοβερό σουτ στο 85’ ο Σωτήρης Καλατζής διαμόρφωσε το τελικό 3-2 κάνοντας τους φίλους του ΟΣΦΠ να φύγουν με σκυμμένα κεφάλια από το γήπεδο;  Η νίκη αυτή , όπως και πολλές άλλες που κατά καιρούς επιτεύχθηκαν , ήταν αφορμές να ακουστεί το όνομα των Τρικάλων ακόμα κι έξω από τα σύνορα της χώρας αφού εκείνες τις εποχές τα αποτελέσματα της Α Εθνικής μεταδίδονταν από το BBC.

Ακόμα και σήμερα όμως, καίτοι η ομάδα δεν διανύει τις καλύτερες μέρες , διαπιστώνουμε πως το όνομα του ΑΟΤ μένει άφθαρτο και διατηρεί την παλιά του αίγλη και κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων. Αυτό οφείλεται βέβαια κυρίως σε εσάς τους παλαίμαχους που δεν κερδίσατε μόνο με την αγωνιστικής σας  παρουσία μέσα στα γήπεδα, αλλά κι έξω από αυτά και κυρίως στην κοινωνία,  με το ήθος και την άψογη συμπεριφοράς σας. Το δικό σας φωτεινό παράδειγμα ελπίζουμε και πιστεύουμε πως θα ακολουθήσουν κι οι επόμενες γενιές. Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω για την τιμητική διάκριση που μου απονείματε , γιατί πέραν όλων των άλλων μου θυμίζει τα όμορφα χρόνια που πέρασα κι εγώ κοντά σας , σαν δίκαιος ,θέλω να πιστεύω, κριτής της αγωνιστικής σας απόδοσης».