Τζάμπα ήττα, βυθίζεται ο ΑΟΤ!!!

Με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-0 στα Χανιά

Τα Τρίκαλα δεν άξιζαν την ήττα στα Περιβόλια, σπατάλησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν για να σκοράρουν και όπως όλα δείχνουν με δικό τους παίκτη έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Καραγιάννη που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι.

Άδικη εξέλιξη για τα Τρίκαλα που έκαναν ευκαιρίες, μπορούσαν να προηγηθούν και γενικά έδειξαν διάθεση να παλέψουν απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν έστω και στο 90’ να κλέψουν το ματς με τον Τόλι να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή ενώ είχαν και δοκάρι στο 74’ με τον Σισέ.

Είτε όμως από τον λύκο, είτε από την αρκούδα η εξέλιξη αυτή βύθισε για τα καλά τα Τρίκαλα στον βαθμολογικό πίνακα. Πλέον είναι 6 βαθμούς κάτω από την ζώνη υποβιβασμού (αν γίνει αναδιάρθρωση) μετά και τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής!

Πλέον άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν και αν τα Τρίκαλα θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία πρέπει στο εξής κάθε παιχνίδι να το βλέπουν ως τελικό.

Διαιτητής: Κατοίκος (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Αδαμόπουλος (ΕΠΣ Μεσσηνίας) – Μαυρουδής (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Αντωνίου (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής)
Κίτρινες κάρτες: Σισέ (30′), Κουσκουνάς (35′), Ντιαλό (35′), Γκότοβος (62′), Φαζός (73′), Καπός (73′), Καραγιάννης (90+3′)

ΑΟΧ-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Αλί Σισέ, Φαζός, Παπαχρήστος, Γκίνη (78′ Καραγιάννης), Μουμίν, Σάλιακας, Κάσσος (65′ Αρναρέλλης), Ρίσκι (72′ Βρεττός), Κουσκουνάς

Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (87′ Λάσκαρης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας, Καπός, Γουερέ (65′ Σμυρλής), Σαλίμ Σισέ.

Φωτό: athlitiko.gr