Ποινή μιας αγωνιστικής σε Νίκογλου

Το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League ανακοίνωσε την ποινή για τον παράγοντα  του ΑΟ Τρίκαλα

Οι διαμαρτυρίες του κ Νίκογλου στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και οι καταγραφή τους στο Φ.Α. , έφεραν την τιμωρία αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα της ομάδας

Αναλυτικά οι ποινές

  1. στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, υπεύθυνο γηπέδου της ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος της ως άνω ομάδος (αγώνας με ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α, 17/2/2019).
  2. στον ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, προπονητή της ΠΑΕ Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος της ως άνω ομάδος (αγώνας με ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, 17/2/2019)
  3. στον ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ, εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 88, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου της ως άνω ομάδος (αγώνας με ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, 16/2/2019)
  4. στον ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος της ως άνω ομάδος (αγώνας με ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., 16/2/2019)
  5. στον ΝΙΚΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, εκπρόσωπο της ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος της ως άνω ομάδος (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, 17/2/2019)