Ουρές από Ρίμινι έως Ριτσιόνε για ματς της Football League!!!

Ο ΦΛΟΥ της 22/02/2019

Ίντερπολ

Παραθέτω χωρίς περαιτέρω σχολιασμό: Ιταλική ιστοσελίδα (www.agimeg.it) αποκαλύπτει έρευνα της Interpol για τον αγώνα Απόλλωνα Λάρισας – Αιγινιακού (3-2) που διεξήχθη την Κυριακή! Στην επαρχία του Ρίμινι παίχτηκαν 400.000 ευρώ στην ανατροπή με ακριβές σκορ (από 0-2 σε 3-2). Μάλιστα αυτός ο ασυνήθιστος στοιχηματισμός έδινε απόδοση 27!
Τα πρακτορεία στοιχηματισμού από το Ρίμινι μέχρι το Ριτσιόνε αρνήθηκαν να πληρώσουν τα κέρδη, θεωρώντας απολύτως ύποπτο το ελληνικό ματς. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι κάμερες ασφαλείας εντόπισαν τους παίκτες που πόνταραν στη διαβόητη ανατροπή.

Δικαίωση

Δικαίωση! Δεν ασχολούνται μόνο στην Αφρική με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μας αλλά και σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες όπως η Ιταλία. Όπου οι παίκτες του στοιχήματος δεν ενημερώνονται για ματς του καμπιονάτο αλλά της ελληνικής Football League!!!

Σεμινάρια

Τα σεμινάρια για τα …χειραγωγημένα συνεχίζονται στα στελέχη των ελληνικών ΠΑΕ; Γιατί κάποιοι έχουν κάνει διατριβή και αυτοί διδάσκουν ακόμη την αλφαβήτα…

Περιβάλλον

Μέσα σε αυτό το ωραίο περιβάλλον λοιπόν συνεχίζεται το ωραίο μας πρωτάθλημα. Και είναι απολύτως λογικό με όλα αυτά που ακούμε, βλέπουμε, μαθαίνουμε, αισθανόμαστε, κάθε μη αναμενόμενο αποτέλεσμα να θεωρείται …χειραγωγημένο.

Πληροφορία

Και όλοι έχουν μία …πληροφορία. Και σου την λένε κιόλας γιατί υποτίθεται ότι ως δημοσιογράφος είσαι επαρκώς ενημερωμένος, λες και όταν τα μαγειρεύουν μας ενημερώνουν για να βάλουμε και εμείς το δάχτυλο στο μέλι (άσχετα αν ο υπογράφων δεν έχει παίξει ποτέ στοίχημα): «Καλά δεν πήρατε χαμπάρι τι έγινε στ τάδε ματς; Το έστησε ο τάδε με τον δείνα και στο κόλπο συμμετείχαν και αυτοί οι παίκτες…» λέει με σιγουριά ο έχων την πληροφορία. Ο οποίος επίσης δεν το έπαιξε, διότι προφανώς ενημερώθηκε κατόπιν εορτής!!!

Δηλητηρίαση

Όπως και να’ χει αυτή η ιστορία μας έχει δηλητηριάσει. Έχουμε χάσει την χαρά του αθλήματος. Κάθε απρόβλεπτο αποτέλεσμα δεν θεωρείται πια προϊόν έκπληξης ή προϊόν υπερπροσπάθειας των παικτών αλλά προϊόν …πονταρίσματος!!!

Πανηγυρισμοί

Μέχρι και οι πανηγυρισμοί ενοχοποιούνται!!! Δεν πανηγυρίζει σου λέει ο άλλος από χαρά επειδή έβαλε γκολ η ομάδα του αλλά επειδή το έπαιξε στο Στοίχημα!!!

Αναδιάρθρωση

Δεν φέρνει σήμερα τελικά το θέμα  της αναδιάρθρωσης στην Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Βασιλειάδης αλλά όπως έγινε γνωστό θα το φέρει τελικά την Τρίτη. Η αναβολή, όπως ήταν λογικό, άνοιξε μία κάποια κουβέντα, υπό την έννοια ότι όπως υποστηρίζουν μερικοί ίσως το ξανασκέφτεται. Και το ξανασκέφτεται προφανώς γιατί ίσως  δεν είναι δεμένα τα λεφτά από την ΕΡΤ…Τα οποία μεταξύ μας  δεν είναι και λίγα για το …προϊόν, το συγκεκριμένο…

Έκπληξη

11.30 το πρωί οι ρεπόρτερ του ΑΟΤ κλήθηκαν να βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία όπου τους περιμένει μία έκπληξη. Μάλλον σε …πατούμενο μου μυρίζει κάτι. Η κίνηση μεγάλης ομάδας που σας λέγαμε τις προάλλες…

Συμμάζεμα

Το συμμάζεμα σε αρκετούς τομείς είναι φανερό στην ομάδα. Το συμμάζεμα στο αγωνιστικό κομμάτι είναι αυτό που μας απασχολεί, γιατί απ’ αυτό εξαρτόμεθα βασικά!!!

«ΦΛΟΥ»

…για να δούμε τι έργα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο!!!