Κατάρρευση στην Τουρκία ο ΟΣΦΠ

Την ήττα με 75-65 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Τουρκία από την Αναντολού Εφές για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης Euroleague

 

Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε στο «Σινάν Ερντέμ», όπου υπέστη την τέταρτη διαδοχική ήττα του και 11η στο σύνολο στην Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 75-65 από την Αναντολού Εφές, για την 23η αγωνιστική, βλέποντας τις ελπίδες κατάκτησης της τέταρτης θέση να εξανεμίζονται, καθώς οι Πειραιώτες απέχουν τρεις νίκες από την τουρκική ομάδα (15-8), ενώ έχασαν και τη διαφορά της νίκης στο ΣΕΦ (+7, 88-81).

Οι Πειραιώτες είχαν σε καλό απόγευμα τους Γιάνις Στρέλνιεκς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μπριάντε Ουέμπερ, όμως η απουσία του Βασίλη Σπανούλη φάνηκε σε στιγμές που ήταν αναγκαίο ένα μεγάλο σουτ ή κάποιοι μαζεμένοι πόντοι. Από την άλλη πλευρά, η Εφές έδειξε καλή ανά διαστήματα και φάνηκε πιο ποιοτική στα σημεία που είχε την υπεροχή. Ξεχώρισαν οι Αντριέν Μοερμάν, Κρούνοσλαβ Σίμον και Βασίλιε Μίσιτς από τους νικητές, που ανέβηκαν στο 15-8 και παρέμειναν στη 4η θέση της Regular Season της Euroleague.

Πλέον θα πρέπει στα επόμενα ματς αν δεν θέλουν να έχουν θέματα ακόμα και με την πρόκριση στην επόμενη φάση να πάρουν κάποιες νίκες όπως αυτή της 24ης αγωνιστικής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.