Βήμα τίτλου για τον Διγενή

Κέρδισε την Πηγή στο ντέρμπι και ξέφυγε έξι βαθμούς

Ο Διγενής Νεοχωρίου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής με την Πηγή και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αφού ξέφυγε με έξι βαθμούς από την Πηγή.

Το χρυσό γκολ για τον Διγενή που δεν έβγαλε φάσεις στο παιχνίδι σημείωσε ο χαρισματικός του σκόρερ Μακρυγιάννης που στο 66’ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Πηγής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 74’ έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Γρατσάνης απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον Μπέτσα που τραυμάτισε σοβαρά τον Αλεξίου στον αστράγαλο με αποτέλεσμα ο παίκτης του Διγενή να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Η Πηγή έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν στο 76’ κέρδισε πέναλτι με τον Ράπτη όμως να λέει όχι στον Λάππα που εκτέλεσε το πέναλτι. Ο τερματοφύλακας του Διγενή ήταν εξαιρετικός καθώς έκανε και μερικές ακό,η εξαιρετικές επεμβάσεις διαφυλάττοντας το μηδέν για το Νεοχώρι.

Καλή η διαιτησία του έμπειρου Γρατσάνη που «κράτησε» το παιχνίδι.

Διγενής Νεοχωρίου: Ράπτης, Τσιγαρίδας, Σταμέλος, Γούτσιος, Καλαμαράς, Μακρυγιάννης (89’ Παπαθανασίου), Αλεξίου (74’Γκάτης), Διβανές (60’ Γκαντιάς), Μακρής, Λαγκαδινός, Γιαννούλας

Πηγή: Παπαδόπουλος, Νικολαρέας, Δασσής, Τεντολούρης, Ντόσας, Κατσάρας (90’ Λεγάκης), Μπέτσας, Δημητρίου, Λάππας, Μαντζώρος (87’Κ. Ξαγαράς), Α. Ξαγαράς