Ένα μήνα έξω ο Συμελίδης

Υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Απόλλων Ποντου

 

Αρκετά σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του Παναγιώτη Συμελίδη, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τουλάχιστον ένα μήνα. Ο 26χρονος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου και έγινε αλλαγή στο 20ο λεπτό. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως υπήρχε θλάση και θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της θεσσαλικής ομάδας για παραπάνω από τέσσερις εβδομάδες.

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Μίλος Κόστιτς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να αποφορτιστούν για την Τρίτη (19/2) και αναμένεται να επιστρέψουν την Τετάρτη (20/2) με διπλή προπόνηση, αφού θα βρεθούν στο γήπεδο και πρωί και απόγευμα. Στα αγωνιστικά προβλήματα που έχει ο Σλοβένος τεχνικός, εκτός από αυτό του Συμελίδη είναι και οι απουσίες των τιμωρημένων Μαρκόφσκι, Άντρονικ.

Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ΑΟΤ, αφού η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου τον βύθισε ακόμη περισσότερο. Πλέον κρίνεται απαραίτητη η αναζήτηση βαθμών εκτός έδρας και πρώτη απόπειρα θα γίνει την Κυριακή (24/2) στα Χανιά με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Πηγή: flnews.gr